Mennyi lehet az ide látogató földönkívüliek I. Q-ja?
egyéni ember és közted? :D:D:D
2%? :D:D:D
Az még a legenda szerint is 10%, de sajnos valójában 100%.
Ó,mindjárt összepiszkítom a nadrágomat!David Icke azt mondta!Nem is tudom hogy most mit csináljak!David Icke!
dehogynem...Tudom mit csinálok...Jól kiröhöglek,hogy már megint egy Icke holdkóros jött ide,verni a mellét,hogy ismeri Icke-ot,és hogy rájött hogyan lehet 5 elemivel okosabb egy diplomásnál. És miért is nem akarsz vitát nyitni az agykapacitásról?Állítasz valamit,kérlek védd meg.De ha nem tudsz érvelni,akkor jogos a kitérőd.
Különben Icke nálam elvágta magát a természettudományosan abszurd hülyeségeivel.Az amit a társadalomról mond nem hülyeség,de könyörgöm...Nem föltalálta a rák ellenszerét...Erre amiket hangoztat egy értelmesebb 4-es is rájön.Szóval Icke csak maradjon meg az embereknek való életmód könyvek írásával,tudományt hagyja csak békén.
Látom, Kérdező, te tényleg értesz az UFO-khoz, és átlag feletti módon intelligens is vagy. Nos, kiérdemelted, hogy részletes adatokkal szolgáljak neked. Íme:
156256<Kis szűrkék<157882, medián: 157200
251827<Nagy szűrkék<263100, medián: 262975
76822<Reptíliánok<89323, medián: 88474
128212<Reptoidok<131872, medián: 131008
517<Plejádiak<990, medián: 800
A baklövéseket általában a robotpilóták "követik el", az okok között leginkább az (az ufonauták számára egyelőre érthetetlen) jelenség szerepel, ami az ionoszféra és az emberi agyhullámok közötti rezonáns kapcsolat miatt képes megzavarni a légkörbe belépő rendszereket, mégpedig annál jobban, minél kifinomultabb és intelligensebb a vezérlés.
Zoltánkvantumfizikus válasza :
Nem igaz, hogy az ufológusok zöme alacsony értelmi képességű. Nekem ugyan csupán 150 I.Q pontom van, de egyetértek azzal az állásponttal, miszerint agyi képességeink lehetőségeinkhez képesti töredékét használjuk csupán
Én a Nulladik típusú találkozások című Déri János által vezetett műsorban egy C.I.A ügynöktől hallottam, hogy a kis szűrke faj közt az emberi I.Q skálán a 250-300 ponttal egyenértékű értelmi képességekkel rendelkező egyedek vannak.
A Queen Elisabeth II sok szempontból a mérnöki tervezés csúcsa, technológiai szempontból is a XXI. századot képviseli.
Ebből nem következik automatikusan, hogy a hajókonyha takarítói 150-es IQ felett vannak.
HA járnak ide idegenek, a közlekedési eszközeik biztosan nem agyonképzett rutinos, műszakilag csúcsmérnök szintű berepülőpilótát igénylő prototípusok, hanem bevált, kiforrott csaknem vagy teljesen automatizált szerkezetek, melyeket talán a mi személyautóinkhoz szükséges szintű ismerettel lehet vezetni.
Tehát HA járnak ide idegenek, HA egy csészealjjal utazgató ufonautának meg is tudnánk az IQ-ját, az semminemű releváns infót nem adna a faj intelligenciaszintjéről.
Egyébként óriási tévedés, hogy egy "fejlettebb" faj IQ-ja feltétlenül magasabb a miénknél.
Egy faj intelligenciája csak addig emelkedik, amíg arra evolúciós szempontból szükség van, tehát a természetes (vagy esetleges mesterséges) kiválogatódás működik, ez a szükséglet már nálunk embereknél sem létezik.
Ha létezik másik értelmes faj és az "értelmesebb" nálunk, annak nagy eséllyel nem evolúciós, hanem véletlen mutációs vagy mesterséges genetikai oka van. Egyik sem túl valószínű feltételezés.
Szóval bölcsebb, tudományok terén járatosabb, társadalmilag fejlettebb fajra számíthatunk, de ennek faji Iq-szinttel nincs semmi szükséges összefüggése.
2 fontos dolog. Én is úgy tudom, h nem 2%, hanem 10%-ot használunk az agyunkból ahogy az egyik válaszoló mondta.
A másik inkább kérdés a kérdezőnek. Ugye, nem Facebook alkalmazással mérted a 160 IQ-t, hanem rendes magyar forintért végeztek el 1 IQ mérést szakember vagy szakemberek?
És a kevésbé fontos dolog, hogy a feltett kérdésedre a reptiliánokkal és pleájidakkal kapcsolatban a kapcsolattartójuk vagy csatornázójuk vagy "nem is tudom manapság minek hivják őket" tudnának válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!