Miskolic UFO. Mi lesz a cáfolat?
Figyelt kérdés
Bozonyára ti is értesültetek a (fals) maisntream médiából arról, hogy egy 'aszteroida' robbant fel Mikolc felett.
Az is egyértelmű, hogy ez egy UFO volt, csak eltorzítják a valóságot.
Mit gondoltok, most milyen hihetetlen indoklással fogják cáfolni az UFO felrobbanását?
2015. ápr. 7. 19:17
12/18 anonim válasza:
Akkor Oroszországban is egy UFO zuhant le? ember ne viccelj már minden meteor robban egyet mielőtt földet ér.
13/18 anonim válasza:
Egyébként bízz bennem én vagyok a pilóta.
14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos mire mindenki szeme felnyílik, addigra késő lesz. Túl késő.
2015. ápr. 8. 11:24
15/18 anonim válasza:
Neked nem a szemednek kellene felnyílni...az már megtörtént,de sajnos sötétségbe vezet az azon beáramló fény útja. Inkább tanulj, olvasgassál hiteles természettudományos könyveket, ne ilyen maszlag hulladék fantáziaműveket, amelyeknek semmi tudományos alapja nincs.
(Csak egy jó tanács...hogy ne sötétségbe élj)
16/18 A kérdező kommentje:
:( Az eddigi statisztikák alapján azt gondoltam, hogy több a hülye, mint kellene. Sajnálom, hogy nem haraptak rá egyből a nagy ezofanok. ;) ..de meg is nyugodtam kicsit..:D
2015. ápr. 8. 13:23
18/18 anonim válasza:
Az internetnek hála, 100%-os biztonsággal kijelenthető, hogy nem ufó volt, hanem meteorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!