Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miskolic UFO. Mi lesz a cáfolat?

Miskolic UFO. Mi lesz a cáfolat?

Figyelt kérdés

Bozonyára ti is értesültetek a (fals) maisntream médiából arról, hogy egy 'aszteroida' robbant fel Mikolc felett.

Az is egyértelmű, hogy ez egy UFO volt, csak eltorzítják a valóságot.

Mit gondoltok, most milyen hihetetlen indoklással fogják cáfolni az UFO felrobbanását?

2015. ápr. 7. 19:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Valamit biztos kitalálnak mint ahogyan mindig.
2015. ápr. 7. 19:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Na de mi a cáfolat arra, hogy nem aszteroida volt? Pedig ez egyértelmű.
2015. ápr. 7. 19:49
 3/18 A kérdező kommentje:

Egy aszteroidának el kellett volna égnie, ez meg jól láthatóan robbant egyet, mielőtt tovább zuhant. Biztos, hogy lelőtték, vagy önmegsemmisített az UFO.

Az internetnek hála egyre több videó lát napvilágot az igazságról. Ezeket nehéz elhallgatni.

2015. ápr. 7. 21:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Osztán mi lesz az aszteroidából (mondjuk meteornak..) ha "továbbhalad" és leesik a földre? Csak nem meteorit? He?

Valami újat mondtam?

2015. ápr. 7. 22:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Láttam élőben. A villanás után kb 30-40 másodperccel hallani lehetett robajlást, amiből kivehető, hogy jó 10.000 méter magasságban durrant. Az ilyen aszteroidák a Föld légkörébe lépve 30 km/másodperc sebességgel száguldanak, ami a fénysebesség háromszorosa. Nem csodálom hogy felrobbant. Éjszaka volt mégegy. Nem hiszem, hogy egymás után 2 onmegsemmisito ufo röpködött erre. Egyébként nagyon is hiszek az ufókban. ;)
2015. ápr. 7. 22:35
 6/18 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

"Egy aszteroidának el kellett volna égnie, ez meg jól láthatóan robbant egyet, mielőtt tovább zuhant. Biztos, hogy lelőtték, vagy önmegsemmisített az UFO."

Nem zuhant tovább. Elégett. Ebből maradt az a felhő.

2015. ápr. 7. 22:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Hogy jön ehez a Mónika show? XD
2015. ápr. 7. 22:43
 8/18 anonim ***** válasza:
Én miskolci vagyok, kár, hogy nem láttam élőben.
2015. ápr. 7. 23:07
 9/18 anonim ***** válasza:

"Az ilyen aszteroidák a Föld légkörébe lépve 30 km/másodperc sebességgel száguldanak, ami a fénysebesség háromszorosa"

A fénysebesség 299792458 m/s vagyis 299792,458 km/s, ami a 30 km/s-nak közel tízezerszerese.

[link]

Nem mellesleg ez a miskolci eset hivatalosan tűzgömb, gyaníthatólag meteor és nem kisbolygó (mivel 10 m-nél kisebb de 10 um-nél nagyobb).

[link]

[link]

2015. ápr. 7. 23:38
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem lesz hihető cáfolat!

Senki nem tudja megcáfolni, hogy az "égi jelenség" nem meteor elégése volt!

2015. ápr. 8. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!