Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ma láttam egy sárga valamit...

Ma láttam egy sárga valamit az égen, szemei voltak. Sok szeme. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy ártani fog nekem
2015. márc. 30. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nyolc szeme volt, akkor pók, ha négy, akkor félszemű pók.
2015. márc. 31. 19:36
 12/14 anonim válasza:
Ezt én is láttam, de nekem azt mondta, nem bánt, csak figyel, így hát megnyugodtam.
2015. márc. 31. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

ez valószínűleg egy atmoszférikus sokszemű égi lebegőlény lehetett, párszor már észleltek hasonlókat ezen lények gyűjtőneve "Atmoszférikus lények"(ki gondolta volna...)

pusztulásuk után zuhanni kezdenek és zselé szerű anyaggá lesznek esés közben majd ez a zselé földet ér, ezt az anyagot egyszerűen csak "csillagzselének" hívják

én egyébként tárolok itthon ebből a "csillagzseléből" kis kémcsövekben tartósítva.Jó magam lőttem ki ezeket a fenevadakat csak ugye sajnálatos módon zuhanás közben mint már említettem el zseleizálódnak(szakkifejezés a kocsonyás anyaggá való változásra).

2015. ápr. 2. 21:33
 14/14 anonim válasza:
's lehunyta négy szemét a két szemét.
2015. ápr. 11. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!