Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Holdutazás átverés volt?

A Holdutazás átverés volt?

Figyelt kérdés

Több érdekes tudományos alapokon nyugvó cikk létezik arról, hogy maga a TV-ben leadott holdutazás nem valódi. Hamis, itt a földön vették fel. A Holdat megközelítve az űrhajósaink elkiáltották magukat : Jézus már itt vannak !!

Ezek után egy órás szünet következett, majd a leadott állítólagos holdraszállás, melyben sok dolog hibázik : A zászlót fújja a szél, ide oda libbenti. A fényviszonyok miatt a kövek árnyéka teljesen másfelé esik. Van fényszóródás, amely csak légkörben lehetne, az a baj, a Holdnak nincs légköre :P

estig sorolhatnám, akiket érdekel itt olvashatja [link] Több ufómagazint átolvastam, melyek ezt az elméletet nem tudták cáfolni, így levonható az egyetlen ésszerű tudományos következtetés, mely szerint a TV-ben leadott űrséta : átverés, melynek egyetlen célja, hogy ne kelljen beismerni az UFO bázisokat a Holdon. Az idegenek, reptíliánok Holdon tőrténő tartózkodását. a Holdutazás átverés volt?

2015. márc. 25. 18:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%

[link]

Ezer éve megmagyarázták ezeket, amiket itt tudatlanul összehordassz. Gondolom egy 12-13 éves kisgyerek lehetsz.

2015. márc. 25. 18:42
 2/32 anonim ***** válasza:
52%

"A zászlót fújja a szél, ide oda libbenti."

- Ja, mert reálisabb, hogy egy zárt stúdióban fújjon a szél, mint hogy semmilyen szélről szó sem volt, egyszerűen csak az alacsony gravitáció miatt nem lógott teljesen a zászló.

2015. márc. 25. 18:50
 3/32 A kérdező kommentje:

"egyszerűen csak az alacsony gravitáció miatt nem lógott teljesen a zászló."

Jah csak a gravitáció az egész zászlóra hat. A libbenés pedig vízszintes volt, a gravitáció pedig csak függőlegesen hat :-D Ez és hasonló általános iskolai tudományos tudással, minden szkeptikus álcáfolat cáfólható.

Valóban az idegenek miatt adták le ezt az előre felvett filmet?

2015. márc. 25. 19:11
 4/32 anonim ***** válasza:
45%
Persze, hogy átverés. Az illuminátusok meg a szabadkömüvesek meg vérfarkasok szövetsége agyalta ki, hogy megtévesszék a vámpirokat. De azok átláttak a szitán ugyanugy mint te. Te vámpir vagy?
2015. márc. 25. 19:12
 5/32 anonim ***** válasza:
53%

"Jah csak a gravitáció az egész zászlóra hat. A libbenés pedig vízszintes volt, a gravitáció pedig csak függőlegesen hat"

- Csak én érzem, hogy ennek nem sok köze van ahhoz, amit írtam? A képen tisztán látszik egy vízszintes fém, ami tartja a zászló felülről.

De ha ezt nem érted, akkor arra reagálj, miért fújt a szé legy stúdióban. Vagy azt magyarázd el, ugyan ki vett volna fel kamu holdraszállást a szabadban, szeles időben.

2015. márc. 25. 19:22
 6/32 Ozmium42 ***** válasza:
77%
Zoltán, Zoltán, te hiszel a kvantum mágiában, a földönkívüliekben, meg mindenféle ostobaságban, de a Holdra szállás, az bezzeg kamu. :D
2015. márc. 25. 19:57
 7/32 anonim ***** válasza:
78%

"Több ufómagazint átolvastam, melyek ezt az elméletet nem tudták cáfolni"

wow

2015. márc. 25. 20:29
 8/32 anonim ***** válasza:
3%
Igen, valószínűleg. :) Sajnos még ember nem hinném, hogy letette volna a lábát a Holdra :)
2015. márc. 25. 22:29
 9/32 A kérdező kommentje:

"- Csak én érzem, hogy ennek nem sok köze van ahhoz, amit írtam? A képen tisztán látszik egy vízszintes fém, ami tartja a zászló felülről"

Igen. Csak te érzed. A vízszintes fémen lógó zászló horizontálisan himbálózott, de a gravitáció csak vertikálisan hat rá. Gondolom ezt neked nehéz felfogni ! :D

"De ha ezt nem érted, akkor arra reagálj, miért fújt a szé legy stúdióban. Vagy azt magyarázd el, ugyan ki vett volna fel kamu holdraszállást a szabadban, szeles időben."

A NASA a kormánnyal vette fel. Kellett csinálni egy tartalék verziót, hogy legyen mit leadni. Lehet nem fújt a szél csak valaki kinyitott egy ablakot vagy ajtót, ezt nem tudni. Lehet túlóráztak mert nem sikerült mindent kellő hamissággal felvenni. Nem voltam ott, nem tudom

2015. márc. 26. 14:57
 10/32 A kérdező kommentje:

Lényeg az, hogy nem stimmelnek a dolgok a képeken, felvételeken. Az árnyékok sem állnak ennyire szét. Minden arra mutat, amit a TV-ben leadtak, azt előzőleg a földön vették fel. Felmerül a kérdés miért?

csak nem az ufók miatt? :D

2015. márc. 26. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!