Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Engem miért nem akarnak...

Engem miért nem akarnak elvinni a földön kívüliek?

Figyelt kérdés
Miért csak részegek, tudatmódosítószer hatása alatt állók jelentik be hogy őket bizony elrabolták? Pedig olyan szívesen eldumálnék velük, mondjuk pici megértési problémánk lenne egymással, de az nem számít

#póker #UFO #Jäger #az ezeréves sólyom
2015. márc. 12. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%

"Miért csak részegek, tudatmódosítószer hatása alatt állók jelentik be hogy őket bizony elrabolták?"

Jajj, ilyet ne állíts, mert ez nem igaz! Nem csak azok jelentik. Van, akinek nem is kell szer, hogy lásson ilyen olyan lényt.

2015. márc. 12. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Mert nem akarok közéjük tartozik. Elcsúsztak a tyúk sz.aron. Minden rendben van. Kérjük nézze meg ezt is.

Kb fél óra alatt teljesítette élete első versenyét a mai nap hálózati program keretében.

2015. márc. 12. 20:53
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es nem volt sok az italozàs? Még csak 9 óra.
2015. márc. 12. 20:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom:(

Pedig tök jó volna egy menet dodgem.

2015. márc. 12. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Valamiért nem kellesz nekik, talán nem vagy az esetük!
2015. márc. 12. 21:44
 6/14 202 ***** válasza:
30%
Azért mert csukott szemmel jársz, és sötéten látod a világot. Miért gondolod, hogy csak azoknak volt negyedik típusú találkozása, aki részeges és elmebeteg? Azon még nem gondoltál, hogy ők találomra választják ki az embert? Sok olyan ember van, aki miután bevallotta, hogy negyedik típusú találkozása volt gúnyolódás áldozata lett. Vajon miért van ez így? Vajon miért hazudik az a számtalan ember, aki nem azt szajkózza, amit a 10 millió másik? Ha nem találkozol velük már nem is léteznek?
2015. márc. 12. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:
13%

"Miért csak részegek, tudatmódosítószer hatása alatt állók jelentik be hogy őket bizony elrabolták?"

Ahoz képest itt van egy orosz multimilliomos politikus, aki se nem részeg se nem drogos, és pénzre sincs szüksége már, mégis azt mondja elvitték a földönkívüliek, nahát!

https://www.youtube.com/watch?v=OnedpGJx3Yk

"Engem miért nem akarnak elvinni a földön kívüliek?"

Oh, ez olyan kérdés, hogy én miért nem nyerem meg az ötöslottót? Én miért nem mehetek a Holdra? Én miért nem nyerek hetente utazást?

"mondjuk pici megértési problémánk lenne egymással"

Hát igen, ilyen tökfilkó tájékozatlan ember, mint Te, nem sokat tudna mondani nekik, ha egyáltalán megértenéd őket .D

2015. márc. 13. 01:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát tisztelt 7-es válaszoló ez elég gagyi volt. Nem csak az indoklásod hanem úgy az egész válaszod. Engem sokmindenről meglehet, és meg is tudnak győzni, de Te meg se probáltad. És én egy szóval sem minősítettem az olyan embereket akik láttak már ilyet vagy elrabolták, ellenben veled. De ezt Te, mint mindentudó megváltó biztos megteheted. Ebből is látszik milyenek azok az emberek, akik elhisznek mindenféle baromságot.
2015. márc. 13. 07:13
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

"És én egy szóval sem minősítettem az olyan embereket akik láttak már ilyet vagy elrabolták"

Áh nem dehogy, csak végülis részegnek és drogosnak hívod őket, meg hogy baromságot állítanak. Én pont, hogy megvédtem őket, de nem baj úgyis csak egy troll vagy.

" Engem sokmindenről meglehet, és meg is tudnak győzni, de Te meg se probáltad."

Nem, az ilyeneket minek győzködni, aki alapból így áll egy kérdéskörhöz?

2015. márc. 13. 12:40
 10/14 A kérdező kommentje:

,,Áh nem dehogy, csak végülis részegnek és drogosnak hívod őket, meg hogy baromságot állítanak."

Ezt melyik mondatomban írtam le, légyszives mutasd már meg. Ha az elso mondatomat(vagyis pontosabban a 2. kérdésemet) nem bírod értelmezni, az a te szegénységi bizid. Ja meg hogy is védted őket? Mert nem igazán látom pedig átolvastam párszor, de most tényleg ezt is mutasd meg. De ha már ilyen stílust megengedsz magadnak, a következő kommentem nem lesz ilyen finoman fogalmazva feléd.

2015. márc. 13. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!