Miért akarnak itt egyesek téríteni?
Kész katasztrófa ami itt megy. Ez a fórumrész lesüllyedt arra a szintre, amikor az egyik ember le akarja leplezni a földönkívülieket, és az önálló utat járó államhivatalnokokat ("összeesküvők"), örökös bizonyítási kényszerben van, a másik pedig úgy csinál, mintha a világ Number One ügyvédje lenne, akit felbéreltek az összeesküvők és a földönkívüliek, hogy védje meg őket, különben a CIA/Mossad kivégzi a családját.
Én azt nem értem, mit kell ezen ennyit vergődni? Engem nagyon érdekel a földönkívüliek kérdése, de amikor annyira evidens az ittlétük, minek izgulni, téríteni ? Előbb - utóbb úgyis kiderül minden, hátra lehet dőlni és inni egy sört. De ha ők nem akarják, úgysem fogják minden emberrel felvenni a kapcsolatot.
Itteni felhasználókat is lehetne hozni, de egyrészt kimoderálnák, másrészt így is lejáratják magukat, nem kell a hülyeségüket még itt is reklámozni, harmadrészt biztos ráismertek néhány híres válaszolóra...
" ha ők nem akarják, úgysem fogják minden emberrel felvenni a kapcsolatot. "
Ez a baj ! Mivel lehetne meggyőzni az idegeneket, hogy barizzanak velünk?
Az a baj, hogy feltesz az ember az UFÓkról egy olyan kérdést ami érdekli, erre sok szkeptikus leoltja arrogánsan állandóan, ezzel olyan érzése az embernek, hogy állandóan szkeptikussal vitázik és a kérdésit is így alakítja pl George Adamski.
Én senkit nem akarok megtéríteni. Ha némely kérdésemet külön a szkeptikusoknak címezem, az nem azért van, mert megakarom őket "téríteni" - amúgy is lehetetlen lenne - hanem mert kíváncsi vagyok miket fognak ráírni, milyen válaszokat.
Az én oldalamon állók nagy része már amúgy is eltűnt innen, mert nem látták értelmét itt maradni különböző okok miatt, amiben szerepet játszik az arrogancia, a trollkodás, az értelmesebb válaszok hiánya. Én sem látom néha, mert sokszor a vita csak a személyeskedésbe fullad vagy pedig felületes ismerik a témát, és így szólják le az egészet. Nagyon, de nagyon ritka, amikor valakivel értelmesen el lehet vitatkozni, még ha különböző is az álláspontunk.
Ez nem vergődés, az emberben alapból benne van a vitatkozási hajlam vagy hogy megossza gondolatait más emberekkel és hogy ütköztesse őket. A szkeptikusokban is, mert ha nem lenne, nem járnának az UFO témakörbe megvizslatni az új kérdéseket ;)
Ezzel együtt most jogosan lehetne azt írni, hogy te is megpróbálod téríteni az embereket, hogy ne járjanak ide vitázni vagy ufó kérdést feltenni. mert hát minek, majd kiderül egyszer...Főleg, hogy azt írod evidens az ittlétük, de ez rögtön szemet fog szúrni jópár embernek.
George Adamski
önálló utat járó államhivatalnok :DD
A másik az ki? és hogy tud igy viselkedni? xd
A magam részéről nemigen találkoztam itt erőszakosan térítőkkel.
Kérdést a kiváncsi tesz fel, a válaszok pedig vélemények.
Mindenki saját hitét, tudását "reklámozza", olyan szellemi gyenge nincs itt, aki leírná: ezt kell elfogadnod, amit én írok, mert ez az egyedüli helyes!
A vélemény kinyilvánítása szabad, a térítés: erőszak.
Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
16.
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
17.
Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
18.
A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
19.
Ez pedig a kárhoztatás, hogy a világosság e világra jött, és az emberek inkább szerették a sötétséget, mint a világosságot; mert az ő cselekedeteik gonoszak valának.
3.
Felele Jézus és monda néki: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát.
4.
Monda néki Nikodémus: Mimódon születhetik az ember, ha vén? Vajjon bemehet-é az ő anyjának méhébe másodszor, és születhetik-é?
5.
Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába.
6.
A mi testtől született, test az; és a mi Lélektől született, lélek az.
7.
Ne csodáld, hogy azt mondám néked: Szükség néktek újonnan születnetek.
Miért lenne evidens a földönkívüliek ittléte?
Ez szerintem vicc, és csak egy téves fantazmagória.
Mert oké azt én sem tagadom, hogy amekkora a világegyetem biztosan van rajtunk kívül is értelmes élet.
De hogy azok itt járnának, azt már nem hiszem. Mert miért bujkálnának az emberek elől és lesnének minket? Vagy a kormányok titkolják létüket? Ha tényleg itt lennének nem lenne sok választásuk. Mert biztos vagyok abban, ha ők olyan messziről eljönnének ide ahol élünk, akkor értelmes célja lenne. És mi nagyon is tudnánk róluk. Ezt az ufó kérdést csak egy nagy humbugnak tartom nem másnak.
Idő kell még ahhoz, hogy tényleg találkozzunk mg velük. Mert én csak akkor hiszem, hogy már itt vannak, ha látom őket.
> de amikor annyira evidens az ittlétük, minek izgulni, téríteni
Azért vannak a "térítők", mert ilyen butaságokat beszéltek :)
Kérdezni nem bűn, sőt néha fel kell tennünk magunknak ezeket a kéréseket, újra s újra, amíg választ nem kaptunk rájuk. Akikről te beszélsz azok személyek, akik nem tudják magukat moderálni ezek a személyek önigazolást várnak el ezzel megnövelve az egójukat. Tesznek az olyan személyekre, akiknek a válaszai nem egyezik meg az ő látásmódjukkal ezek lehetnek szkeptikusok, de ez leginkább ufohívőkre jellemző viselkedés. De könnyű őket felismerni, mert nekik mindig igazuk van. Nem akarok nevet mondani, mert akkor kapnék a szegény fejemre.
Spilerke
Kérdezni eleve nem lehet bűn, hiszen az a tudás növelésének módja. (Indiszkrét kérdés pedig nincs, csak indiszkrét válasz...)
.
A térítés erőszakos, az ilyen oldalakon, mint ez is, nehéz erőszakkal megtéríteni bárkit is.
Bunkózni lehet.
Nem tartom sem térítőnek, sem szellemi magasfokon állónak, aki nem saját véleményét írja le, hanem -lettlégyen az bármily ismert és híres hely- innen-onnan idéz, még azt sem megírva, hogy az saját véleményével egybevág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!