Szerintem elég feltűnő hogy a nagy fehéren nem stimmel a megvilágítás. Szeretett Gyurinkat teljesen más fényviszonyok érik. És hát 1 szál p..csben fogott vele kezet? Mert ruha nincs rajta
Mi a véleményed arról, hogy egyesek a paranormallal járatják le saját magukat?
2013. okt. 3. 11:28
2/9 anonim válasza:
Egyébként nem György van a képen? Ez egy tréfa. Nem is akar más lenni. Azok járatják le a tudományost kutatást, akik valódinak akarnak beállítani kamu felvételeket, történeteket.
2013. okt. 3. 11:44
3/9 anonim válasza:
hidd el nem csak fotokat lehet hamísitani... az a gáz amikor egyértelműen látszodó kamu videót ugy közölnek le mindehol hgy hű de igazi.. ird csak be youtube-ra: After effects UFO tutorial... tele van a youtube hogy lehet kamu videókat készíteni..
2013. okt. 3. 12:37
4/9 schocko válasza:
Mert vannak eredeti fotók, amelyek tanulmányozhatóvá teszik az ufókat?
2013. okt. 3. 14:00
5/9 anonim válasza:
Azokat, akik szándékosan vezetik félre a világot ilyen képekkel börtönnel büntetném . Kivétel ez alól amit tényleg humorosnak szántak :-)
2013. okt. 3. 18:09
6/9 A kérdező kommentje:
az azonosítatlan repülő objektumok tanulmányozásában még nincs semmi paranormál... Vannak ilyenek és ennyi
2013. okt. 3. 19:25
7/9 anonim válasza:
1. vagyok. Nem érted.
A belinkelt kép egy vicc. Nincs vele semmi baj.
Arra céloztam az elsőben, hogy itt egyesek azzal verik szét a rovatot, hogy a paranormal.hu oldalról naponta linkelnek, másolnak át eszement marhaságokat, s kikérik maguknak, ha körberöhögöd. El kellene fogadni valónak, mert ők azt mondják, s kész.
Ha G. B. jattol egy nudistával, hát istenem.
2013. okt. 3. 23:55
8/9 anonim válasza:
"egyesek hamisított fotókkal járatják le..."
Egyesek? Ne szépítsük! Eredeti kép még nem készült. Vagy, ha igen, a sok hamisítvány közt elsikkad.
2013. okt. 7. 13:49
9/9 Wadmalac válasza:
Ennyi szemét közt nehéz elhinni, hogy van igazi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!