Gabonakörök a 70-es évek előtt! Vélemény?
Már sokszor ment a vita a gabonakörökről itt az oldalon. Volt amire 90 válasz is jött :D
Voltak akik abban a tudatban írtak, hogy ezt a 80-as években kezdte el csinálni két csávesz, amit aztán be is ismertek a médiának és el is fogadták sajnos hogy egyszerű csíny volt. Volt akit ez a hülyeség meggyőzött.
Aztán persze egyre több alakzat lett és bonyolultabbak. Volt aki hamisított tény és való, csakhogy a valódiak és a hamisak közötti különbség meglátszik a gabonán. Nem törik el, nem úgy hajlik el stb. amit a hamisítók egyszerűen nem tudnak így megcsinálni. A gabonakörökben, még mérnek valamilyen elektromos, magnetikus hatást is.
Na dE! Már ezelőtt voltak gabonakörök, amiket csak UTÓLAG VÉLETLENÜL vettek észre!
Google föld programmal találták ezt a régit: [link]
Na ez viszont nem semmi! 1932-es!! II.vh előtti! [link] és mégegy [link]
És még egy érdekesség:
1678-as gabonakör!!!! Csak akkor azt hitték az ördög csinálta.
A honlapokon még szétlehet nézni, bőven van még az 1900-as évek elejéből.
Ezek után szerinted kik csinálják? Miért?
Zoltán Kvantumfizikus válasza :
Nagyszerű ! Valóban földönkívüliektől erednek az arab számokon kívül a gabonakörök is.
Igen,a fényévekről ideérkező,saját DNS-üket módosító,teret hajlító,teleportáló meg minden sci fi technológiás finomságokat használó fajok,imádnak pár ezer éves civilizációk termésátlagában negatív hatásként jelen lenni!
Hologrammal tudassák az akaratukat?Netán a mi gépeinken is futó videót küldenének nekünk?Á,dehogy!Mezőket rongálnak meg ,direkt odafigyelve a gabonaszár törésére!u
És ezen átütötte az állam a padlót:
"A gabonakörökben, még mérnek valamilyen elektromos, magnetikus hatást is. "
Igen,a gabonának köztudottan kiváló az elektromos vezetőképessége,és még jobban mágnesezhető anyag mint a nikkel vagy a vas!Azt hiszem japánban a kérdés olvasásakor egy fejlesztőcsapat már neki is fogott a gabona alapú távvezetékek gyártásának!
Nem azt mondtam hogy vezeti te nagyon okos, hanem hogy műszerekkel ilyet mértek benne. Ha nem hiszed, UTÁNAJÁRSZ, még akkor is ha nem hiszed el és majd meglátod. Nem fogok azért mindent eléd rakni.
De itt is az eleje után nagyon jó beszélgetés alakult ki róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4349..
Ja, és senki sem mondta hogy földönkívüliek készítik ( legalábbis itt ) csak a szkeptikusok kézzel lábbal, foggal körömmel próbálják mindig valahogy megmagyarázni :)
Először volt az hogy csalás, két faszi csinálja. Kiderült, hogy nem igaz. Aztán jött az hogy időjárás csinálja, pl. forgószél. Kiderült hogy ez sem igaz. Lényeg, hogy mindig legyen valami csak a lényeg akármilyen gyenge lábakon is áll :DDD
De jó hogy fogalmad sincs mi az az elektromos hatás vagy elektromos tér!Elárulom:ha van elektromos tér,akkor ott elektromos áram (vagy legalábbis elektromos töltést hordozó részecskék,pl:ionok) egyirányú árama van.Szóval de,te azt mondod hogy vezeti az áramot.
És utólag nagyjából mindig sikerül bebizonyítani hogy ember alkotta.
"Nem azt mondtam hogy vezeti te nagyon okos, hanem hogy műszerekkel ilyet mértek benne. Ha nem hiszed, UTÁNAJÁRSZ, még akkor is ha nem hiszed el és majd meglátod. "
Érdekes.A gugli csak paraormál,index femina meg egyéb ige igényes oldalakat dob ki arra hogy "gabonakör,mágneses".
Bocs,de az online ezoterikus oldalak nem épp a legmegbízhatóbbak.
De egy kérdésre válaszolj:Minek csinálják?
Te kérdező, hány regisztrációd van neked itt egyszerre?
Megnéztem a mai termést.
Az egyik kérdésnél a szöveg ugyanaz, mint ami egy másik kérdés, és viszont. Saját magadnak felelgetsz? Csak össze ne vesszetek megad magaddal.
Utolsó, ha egy kérdés és válasz betűre azonos, akkor te mire gondolnál? Nézd meg a mai termést. Vagy te voltál az?
Teljesen jogos a társ észrevétele, magam is érzékelem.
7-es fogalmam sincs miről beszélsz, belinkelnéd hogy mire gondoltál? mert fogalmam sincs. Az is lehet hogy a troll másolta ki az én kérdésem.
Egy regisztrációm van és nem a troll vagyok.
Engem is idegesít az ide trollkodó paranormalos,meléyik faj volt féle h*lye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!