Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért akarnak itt egyesek...

Miért akarnak itt egyesek téríteni?

Figyelt kérdés

Kész katasztrófa ami itt megy. Ez a fórumrész lesüllyedt arra a szintre, amikor az egyik ember le akarja leplezni a földönkívülieket, és az önálló utat járó államhivatalnokokat ("összeesküvők"), örökös bizonyítási kényszerben van, a másik pedig úgy csinál, mintha a világ Number One ügyvédje lenne, akit felbéreltek az összeesküvők és a földönkívüliek, hogy védje meg őket, különben a CIA/Mossad kivégzi a családját.

Én azt nem értem, mit kell ezen ennyit vergődni? Engem nagyon érdekel a földönkívüliek kérdése, de amikor annyira evidens az ittlétük, minek izgulni, téríteni ? Előbb - utóbb úgyis kiderül minden, hátra lehet dőlni és inni egy sört. De ha ők nem akarják, úgysem fogják minden emberrel felvenni a kapcsolatot.

Itteni felhasználókat is lehetne hozni, de egyrészt kimoderálnák, másrészt így is lejáratják magukat, nem kell a hülyeségüket még itt is reklámozni, harmadrészt biztos ráismertek néhány híres válaszolóra...

2014. szept. 25. 23:46
1 2
 11/17 anonim válasza:

Minél tudatlanabb (butább) valaki, annál jobban törekszik arra, hogy a saját igazáról meggyőzzön másokat is, bármekkora bréség is az. Így elkönyvelheti magában, hogy "igazam van" és ezzel egy felsőbbrendűségi érzete lesz.

Lásd keresztény hittérítők. Tudatlan senki volt az összes, mégis találtak tudatlanabbakat náluk, akik elhitték a meséiket.

2014. szept. 26. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:
61%
Mert nem ittak sok tápanyagokban gazdag vodkát.
2014. szept. 26. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mért akarnak egyesek letéríteni?
2014. szept. 26. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát jah! Egyes szkeptikusok is úgy viselkednek itt, mintha valami szekta tagja lennének, akiknek éltbe vágó, hogy leírják, te milyen hülye vagy hogy nem azt gondolod, amit én. Kíváncsi lennék a valóságban, névvel és arccal is meg mernék-e ugyan ezt csinálni... Én nem tapasztaltam még ilyet!
2014. szept. 26. 20:08
 15/17 anonim válasza:
Rabszolga bolgyóval miért is akkarnak kapcsolatott teremteni?
2014. szept. 27. 05:09
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
En már megtértem most istenhez akarok megtértni, úgy tervezzem, hogy körülbelül 30-40 év múlva be költözök a paradicsomba.
2014. szept. 27. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem kókler:

:XD

2014. szept. 27. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!