Miért akarnak itt egyesek téríteni?
Kész katasztrófa ami itt megy. Ez a fórumrész lesüllyedt arra a szintre, amikor az egyik ember le akarja leplezni a földönkívülieket, és az önálló utat járó államhivatalnokokat ("összeesküvők"), örökös bizonyítási kényszerben van, a másik pedig úgy csinál, mintha a világ Number One ügyvédje lenne, akit felbéreltek az összeesküvők és a földönkívüliek, hogy védje meg őket, különben a CIA/Mossad kivégzi a családját.
Én azt nem értem, mit kell ezen ennyit vergődni? Engem nagyon érdekel a földönkívüliek kérdése, de amikor annyira evidens az ittlétük, minek izgulni, téríteni ? Előbb - utóbb úgyis kiderül minden, hátra lehet dőlni és inni egy sört. De ha ők nem akarják, úgysem fogják minden emberrel felvenni a kapcsolatot.
Itteni felhasználókat is lehetne hozni, de egyrészt kimoderálnák, másrészt így is lejáratják magukat, nem kell a hülyeségüket még itt is reklámozni, harmadrészt biztos ráismertek néhány híres válaszolóra...
Minél tudatlanabb (butább) valaki, annál jobban törekszik arra, hogy a saját igazáról meggyőzzön másokat is, bármekkora bréség is az. Így elkönyvelheti magában, hogy "igazam van" és ezzel egy felsőbbrendűségi érzete lesz.
Lásd keresztény hittérítők. Tudatlan senki volt az összes, mégis találtak tudatlanabbakat náluk, akik elhitték a meséiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!