Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Futballpálya mérető UFO...

Futballpálya mérető UFO Missisipibe?

Figyelt kérdés

Ahogy a téli időjárás végigsöpört Észak-Mississippi nagy részén, egy nő azt mondja, hogy a hónál is sokkal többet látott. Angela Ashton meg van győződve arról, hogy egy UFO megjelenésének volt szemtanúja.

Ashton, aki igazolt paranormális nyomozó a Cryptic Shadows Paranormal Research-él, bizonyos benne, hogy az objektum, amit az égen látott, földönkívüli. Amikor meglátta a tárgyat csütörtök éjfél után, kirohant, hogy felvételt készítsen róla.

“Legalább akkora volt, mint egy futballpálya,” – mondta Ashton. “Feküdtem az ágyban, és van egy hatalmas ablak, ami majdnem akkora, mint azegész fal a szobámban. És akkor láttam meg a ragyogó fényt. Komolyan mondom, hogy hatalmas volt.”

Ashton elmondta, hogy felvett körülbelül egy percet a csendes, azonosítatlan tárgyról, mely egy közeli terület, Lewisburg fölött lebegett. Aztán gyorsan bement, mert nagyon hideg volt. Végül az objektum felszökött az égbe, és eltűnt, – tette hozzá.

1B2E22A2484D2114

Ashton elmondása szerint az objektum háromszög alakú volt, fehér fényekkel, amelyek időnként vörösre váltottak, és úgy tűnt, mintha kisebb fénygömbök jöttek volna ki a nagyobb tárgyból.

A WMC Action News 5 televíziós stábja megmutatta a videót Robert Estes drón szakértőnek. Azt mondta, hogy ez valószínűleg nem drón, mert sok közülük nem rendelkezik még csak hasonló fényekkel sem, mint ami a videón látható.

https://www.youtube.com/watch?v=MY9cWdXkRqI

2015. márc. 8. 15:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Egy stadionnyi méretű UFÓ volt, erre vágytatok nem?
2015. márc. 8. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

futballpálya != futballstadion

Amúgy én személy szerint tényleg erre vágytam, most állatira elégedett vagyok.

2015. márc. 8. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja hogyne, tökéletesen fekete minden még a csillagok sem látszanak. Biztos nem azért mert valójában egy sötét szobában videózik felnagyítva és elmosva pár felaggatott LED-et.
2015. márc. 8. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Vajon miért csak és kizárólag EGY ember látja mindig ezeket? Ha ennyire fényes és világít, több tucat felvételnek kellett volna készülnie. Már ebből világos hogy újabb ostoba kamu.
2015. márc. 8. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, tudom az ezotériában nem érvényes a tudomány, de alapvető mértani alapfogalmak sem?

Honnan lehet tudni egy ismeretlen tárgy méretét, távolságát? Sehonnan.

A Cryptic Shadows Paranormal Researc kb. olyan mint a falusi vegyesboltra kiírt Shoping Center.

2015. márc. 8. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:

A szemed zoomol, azt érzed, onnan lehettudni a méretét a távolságát. Nyílván van különbség ha a szemed előtt kebegtetek egy gombfocit vagy ha repülőt látsz, pedig ugyankkora, mégis észreveszed a távolságot.

Nem csak egy ember látta a többi vagy nem mer szólni, mer fél hogy kiveti a társadalom,mert hülyének nézik, vagy egyszerűen nem érdekli őket annyira. Nem biztos hogy volt ott sok ember, lehet alig voltak ott

2015. márc. 8. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

"Futballpálya méretű".

Ez aztán semmitmondó infó, mert a mi futballpályánk és az amerikaifutball-pálya nem azonos méretű.

Az már csak hab a tortán, hogy egyik sem háromszög alakú! (te írtad: "...az objektum háromszög alakú volt...")

.

"Azt mondta, hogy ez valószínűleg nem drón, mert sok közülük nem rendelkezik még csak hasonló fényekkel sem...")

Tehát kevés igen, azaz lehetett volna drón is!

2015. márc. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!