Milyen területen legvalószínűbb, hogy ufót látsz?
Figyelt kérdés
Ha valaki UFÓt akar látni, hova látogasson ki? Hol a legvalószínűbb az előfordulási helye : egy sűrű erdő felett? Katonai létesítmények közelében ?(itt is sok ufót láttak, megfigyelték a földi katonai tevékenységet, felszerelést) Belvárosi panelrengetegbe? (ahol több ember van többet lehet eltéríteni rövidebb idő alatt) vagy hol?2015. márc. 4. 19:26
12/20 anonim válasza:
A hirességek között is akad. Pl lady gaga, Niki minaj
13/20 anonim válasza:
Én egyszer láttam UFOt-t és megmerek rá esküdni hogy az az volt. Egyik éjjel kinéztem az ablakon, és láttam a távolban egy repülő dolgot aminek frankón csészealj formája volt. Azért gondolom h UFO lehetett mert full egyenesen repült, nem felfelé v lefelé, mint a repülők, hanem jobbról balra, egyenes síkban. :D Nagyon komoly volt, csak úgy kikerekedtek a szemeim. Mondom ez nem lehet csillag.
14/20 anonim válasza:
1 hétig minden nap nézed, 2 órát az eget este, tuti, hogy látni fogsz nem is egyet. Tiszta eget nézz, ne felhősset!
15/20 anonim válasza:
Pszichiátrián gyakran látnak ufót.
16/20 anonim válasza:
51-es körzet, Amerika Nevada állam :D amugy ma a boltbol hazafele láttam valami villógo cuccot repüllö nem lehetett mert ahoz tul gyorsan villigott és 3 at vilogot majd eltünt a szemem elöl konkrétan BESZARTAM! :D
17/20 anonim válasza:
Én otthon láttam ufo-t, egy kis városban.
18/20 anonim válasza:
Szerintem ott a legnagyobb a valószínüsége ahol a Pataki Attila lakik.
19/20 M@teee válasza:
Én Mártélynál egy sűrű erdő fölött láttamegy szivar alakú iízét. +otthon Makófelett egy apró színváltós össze vissza mozgó pontot is láttam
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!