1/12 anonim válasza:
Én csak konkrétan egyetlen rák nőt ismerek, azt viszont 50 éve. Az idő múlásával minden tulajdonság előjön belőle, időnként mintha teljesen más lenne, mint 20 éves korában volt.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a csillagjegynek semmi köze az élethez... Én rák férfi vagyok, de a legrosszabb kapcsolatom rák nővel volt...
5/12 anonim válasza:
Én ismerek egy rák nőt, könnyen idegeskedik, és pörög, mint egy Duracell nyuszi.
8/12 anonim válasza:
Egyébként én mint Rák férfi szenvedek minden kapcsolatban, mert a nőkben nincs ennyi szenvedély és érzelem... Persze a nők meg pont azt mondják a férfiakban nincsen akkor csak rossz nőkkel hozott össze a sors...
9/12 anonim válasza:
én rák nő vagyok, van más rák női ismerősöm is. nem hiszek egyébként a horoszkópban, de az általános leírás totál rám illik: család és otthoncentrikus, érzékeny, szeszélyes, szenvedélyes, hűséges, nőies. nem mondom, hogy minden rák nő ilyen :D de lehet, hogy a többségre ráillik.
a rák pasi hozzászólónak: ha megnézel egy pár horoszkópot, aminél kidobja, hogy melyik horoszkóphoz mi illik, rákot rákkal nem ad ki.
10/12 anonim válasza:
"...család és otthoncentrikus, érzékeny, szeszélyes, szenvedélyes, hűséges, nőies..."
Az a nő, aki a fentieket nem tartja rá illőnek, már vagy nem él, vagy bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!