Hogyan, az élet mely területén változtatta meg az életedet az Agykontroll?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 16:50
1/10 anonim válasza:
rápazaroltam egy két órát az életemből.
2/10 anonim válasza:
olvass könyveket. és meglátod ,ha jól csinálod sokkal könnyebben érhetsz el sikert az életben:)
3/10 anonim válasza:
Az élet minden területén, az egyik legzseniálisabb eszköz ahhoz, hogy irányitott életed legyen, és ne mások álmát, hanem a sajátodét valósitsd meg :)
4/10 anonim válasza:
Kezdôknek tudtok valamit javasolni, hogyan kezdjék el? Ti hogy csinàltàtok?
6/10 anonim válasza:
Kezdetnek tudnám javasolni, hogy olvasd el dr.Joseph Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma című könyvet./Könyvtárakban általában megvan.
7/10 anonim válasza:
Elb@sztam 2 hétvégét, meg 27ezer HUF-ot... Abból a pénzből bőven berúgtam volna mind a 4 nap... Életem végéig fog kísérni a sokk...
8/10 anonim válasza:
Hmm... Nyugisabb vagyok, ált nem lehet kizökenteni, a boldogságból, ami életem 98%ban körül vesz :) Persze ez nézőpont kérdése, meg lehet amúgy is ilyen lennék, nem tudom. :D
9/10 anonim válasza:
Tök jó dolog.
Most már nyugodt vagyok, mosolygok mindenen és mindenkit szeretek.
Igaz a pénzemet lenyúlták , hajléktalan lettem, az életemben csak az AIDS-teszt a pozitív, de vigyorgok ....
Éljen a zagykontrolll.
10/10 anonim válasza:
Nagyon! érdemes kipróbálni teljesen másképpen nézi az ember a világot eddig csak leszartad az egészet most meg te irányitod az életedet kedved szerint pszichológia igaz de megéri /SZERINTEM / aki meg azt irta hogy inkább berugott volna ezen a pénzen az tegye meg javasolnám a borbarátot koccintóst aranyfürtöt STB az a szintje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!