NAVON kérdése:
Volt igazi ufo észlelésetek?
Figyelt kérdés
Èrdekel az 51 es kõrzet,ès kitalált ufo sztorik is.
Bármi ilyesmi.
Köszönöm...
2015. febr. 27. 11:48
1/16 anonim válasza:
Annyira hinni akar az emberek egy része egy nálunk fejlettebb, intelligensebb lények létezésében, hogy bármit annak néznek. Ez kb olyan mint az istenben való hit. Senkinek nincs rá bizonyítéka, mégis milliók hisznek istenben vagy jézusban sőt látták is a saját szemükkel. Ez csak az agy játéka.
2/16 anonim válasza:
Én már láttam olyan repülő tárgyat, amelyet nem tudtam azonosítani és ma sincs ötletem, hogy mi lehetett... szóval hivatalosan UFO-t láttam.
3/16 A kérdező kommentje:
Ènis láttam már ilyet.
Elöször gyorsan ment elöre majd teljes derèkszögbe fordult ès ezt ember nem tudja..
2015. febr. 27. 12:37
4/16 anonim válasza:
Én is láttam félálomban egy idegen lény kezét, ahogy benyúl a szobám ajtaján mégis van rá magyarázat.
5/16 anonim válasza:
Egy idegen kezet én is láttam. Benyult a nadrágomba. Ha ez ufó , akkor nagyon jók az ufók.
7/16 anonim válasza:
Volt, de aztán másnap a hírekben láttam, hogy felrobbant egy meteor.
Meg éjjel félkómában szoktam látni UFO-kat, de reggelre kiderül, hogy csak a növény levelén csillant a fény. De azért betojtam keményen a szemmagasságban halványan fénylő két zöld fényponton... :)
8/16 anonim válasza:
Kitalált miért érdekel? Jobb hobbit nem találtál?
9/16 anonim válasza:
nekem egy volt. Kb 1987-ben ültem a buszon. Bejárós voltam. Kb 1000dszer tettük meg az utat a városba. És délután verőfényes időben bambultam ki az ablakon és egyszercsak feltűnt egy meteorszerű, üstökösféle valami ami elhúzott a nyugati égboltra. Nagy volt, nem kellett nagyon figyelni, hogy észrevedd, mert csóvát húzott (nem fényeset, hanem szürkét) és lassan mozgott egyirányba. Azelőtt sem és azóta sem láttam ilyet. A buszon mindenki látta, aki bambult, de egy szót sem beszéltünk róla.
10/16 A kérdező kommentje:
8 as vâllaszolo.
Nem kèrtem kioktatást.
A többieknek köszönöm. :-)
2015. febr. 27. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!