A michrochipen, GPS ás a Lopakodó Technológián kívül mit kaphattunk még az idegenektől?
Biztosan emlékeztek a Roswell c. fílmre, melyben a roncsokból az ezredes kivesz egy teljesen sima fémet, melyen sérülés nyoma sem látszik, majd összegyűri erőkifejtés nélkül. Pár másodperc múlva meghökkenve veszi észre, hogy a fémdarab teljesen kisímult összegyűrés előtti állapotra, mintha hozzá sem nyúlt volna a katonatiszt. Ez az emlékező fémek néven ismert jelenség, elsőként az 1947-es Roswelli esetben kerűlt feljegyzésre, egy azon technológiáknak melyeket a földönkívüliektől szereztünk. Rengeteg más technológiáa akad a Földön, melyeket vagy ők adtak vagy szintén mi szereztük szerencsétlenül járt UFÓkból
Nemrég olvastam az ufómagazinban és utána utánaolvasva más internetes ufókutatók által készített honlapon néhány tényt,mely szerint a michrochipet, a GPS technológiát, a puskapor előállítási receptjét, de akár a Lopakodó technológiát és a térkeveréses hajtóművet, melyen ma A NASA dolgozik, mind idegenektől kaptuk.
Nem is sejtjük, de világunkat átszövik nem evilági technikai, termszettudományos dolgok, melyek nélkül ma nem itt lennénk. Szerinted mik lehetnek még ezek?
Szűk látókörű szkeptikus vagyok.
1) Nem zárom ki, hogy léteznek intelligens földönkívüli lények.
2) Nem zárom ki, hogy ellátogattak a Földre.
De azt kétlem, hogy a puskapor receptjét ők adták volna.
Kérdező! Kevertél már fekete lőport?
- Mert én igen.
Ha kihagyjuk belőle a ként, és a salétromot, és a faszenet sem az ideális arányban keverjük, akkor is működik. Igaz, gyengébb, lassabb, de működik.
Nyugodj bele, a puskapor emberi találmány!
Nézz meg egy …története című tud. ismeretterjesztő filmet. Ilyenek vannak: A matematika története; Az elektromosság története; A fizika története.
Ha egyet megnézel, nem fogod lenézni saját fajodat, s be fogod látni, az emberi elme képes nagyszerű dolgokat létrehozni.
A felsoroltak egyike sem a semmiből került elő, történetük több évszázados folyamatra vezethető vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!