Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A michrochipen, GPS ás a...

A michrochipen, GPS ás a Lopakodó Technológián kívül mit kaphattunk még az idegenektől?

Figyelt kérdés

Biztosan emlékeztek a Roswell c. fílmre, melyben a roncsokból az ezredes kivesz egy teljesen sima fémet, melyen sérülés nyoma sem látszik, majd összegyűri erőkifejtés nélkül. Pár másodperc múlva meghökkenve veszi észre, hogy a fémdarab teljesen kisímult összegyűrés előtti állapotra, mintha hozzá sem nyúlt volna a katonatiszt. Ez az emlékező fémek néven ismert jelenség, elsőként az 1947-es Roswelli esetben kerűlt feljegyzésre, egy azon technológiáknak melyeket a földönkívüliektől szereztünk. Rengeteg más technológiáa akad a Földön, melyeket vagy ők adtak vagy szintén mi szereztük szerencsétlenül járt UFÓkból

Nemrég olvastam az ufómagazinban és utána utánaolvasva más internetes ufókutatók által készített honlapon néhány tényt,mely szerint a michrochipet, a GPS technológiát, a puskapor előállítási receptjét, de akár a Lopakodó technológiát és a térkeveréses hajtóművet, melyen ma A NASA dolgozik, mind idegenektől kaptuk.

Nem is sejtjük, de világunkat átszövik nem evilági technikai, termszettudományos dolgok, melyek nélkül ma nem itt lennénk. Szerinted mik lehetnek még ezek?

2015. febr. 21. 14:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem téged kaptunk még az idegenektől, kérdező. Azért mert neked annyi eszed van hogy se megérteni se elhinni nem tudod hogy az emberiség magától is ki tud találni dolgokat az nem jelenti azt hogy sosem látott idegenek osztogatják itt a tudást...
2015. márc. 3. 19:43
 22/32 A kérdező kommentje:

Az ősi idegenek c. sorozatban közérthetően kifejtik, hogy az ősi időkben leírt szemtanúkkal alátámasztott tőrténetekben mi az igazság. Nyílván mivel annak idején nem volt a földi technika, tudomány olyan fejlett, így ezeket a jelenségeket idegenek produkálták. Az égő csipkebokor is felszálló, leszálló űrhajó volt stb. Ezek teljesen logikusan le vannak írva a Biblia a kulisszák mögött c. könyvben pl

A puskapor kísérletezéssel miért jött létre, hiszen nem tudták, hogy ideális összetételnél robbanóanyag keletkezik. Remélem ezt átlátod :D

Agykontroll készülék pedig létezik. Az a pali is programozva van. Ilyen egy agymosott zombi mosoly, mint John Lennon gyílkosánál is. Hogy érted, hogy rosszul erőlteti ? :D Tudsz jobbat?

2015. márc. 17. 20:22
 23/32 anonim ***** válasza:
81%
a kérdező egy SZUPERGALAKTIKUS MEGATROLL!!! senkinek nem jött még le? :D na jó, nekem is csak a gondolatfelszivó sisak mondta.
2015. márc. 17. 21:09
 24/32 A kérdező kommentje:
# 23 ezek halálosan komoly dolgok !
2015. márc. 27. 18:19
 25/32 anonim ***** válasza:
78%

"Azóta már több ufókutató írta nekem..."

Nos itt jött a sánta kutya effektus!

Te több ufókutatóval levelezel és mégis itt teszed fel kérdésed!

Biztosan azt sem hallgatták el előled, hogy a gyarmatosítási szándékuk miatt tőlük kaptuk az ebolát, a madárinfluenzát, a HIV-et is, ritkítandó az emberiséget, hiszen csak az erős marad!

2015. márc. 27. 20:36
 26/32 anonim válasza:
84%
Ne higgy a filmeknek.
2015. márc. 28. 17:36
 27/32 anonim ***** válasza:
ahogy nézem Pataky Attila eddig kimaradt
2015. márc. 30. 00:22
 28/32 anonim ***** válasza:
szerintem az életet is ők adták..vagyis csak egy, mert egy szuperintelligens többsokdimenzióban az ottani kornak megfelelő mostani szuperjóvideókártyát túlszárnyaló konzolszerű fejlett lényeket szórakoztató játék elemei vagyunk mindannyian...néha beleírnak egykép update-t, de időben más egy ilyen játék lefutása, valószínűleg azért mert ők egy fekete lyuk közelebén élnek, ahol lassabban forog az idő kereke
2015. márc. 31. 15:24
 29/32 A kérdező kommentje:

"Te több ufókutatóval levelezel és mégis itt teszed fel kérdésed! "

Velük is ilyen beszélgetős óldalakon ismerkedtem meg, mert ide a közösbe sokszor a lepontozó szűklátókörű ostoba szkeptikusokmiatt nem írnak, még hálistennek priviben válaszolnak. Egyébként nem én vagyok Isten, ezért kérdezek mindenhol, hogy nálam okosabbal is eszmét cseréljek

"szerintem az életet is ők adták..vagyis csak egy, mert egy szuperintelligens többsokdimenzióban az ottani kornak megfelelő mostani szuperjóvideókártyát túlszárnyaló konzolszerű fejlett lényeket szórakoztató játék elemei vagyunk "

Akár ez is lehetséges a modern fizika szerint, bár énmerem remélni, hogy Isteni erővel felruházott lelkek vagyunk

2015. ápr. 29. 10:39
 30/32 bestest ***** válasza:
Az AIDS-et és a vérbajt is az idegenektől kaptad, sürgősen fejezd be velük a nemi aktust.
2015. máj. 8. 19:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!