Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez elfogadott tenynek szamit?

Ez elfogadott tenynek szamit?

Figyelt kérdés
Az Amerikai vedelmi miniszterim es az Amerikai legiero megerositette ,,sem Ufo sem barmilyen foldonkivuli elet nincs,,! Tovabba Boyd Bushman igy nyilatkozott egy internetes honlapon: ,, Nincsenek Ufok es nincs semmilyen foldonkivuli elet sem itt sem mashol.,, Tovabba azt is el arulta hogy a Mojave sivatagban letrehozott 51-es korzet igazabol emberek kiserletezesevel foglalkozo csoport amit a C.I.A. felugyel.

#C.I.A. PENTAGON
2015. febr. 8. 17:50
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell bemutatni semmit..amit tudok azt tudom egy internetes blogon amit vezetek pont az embereken valokiserletezes a tema ami, nagy port kavart az emberek tudataban amikor ezt nyilvanossagra hoztam. Azota gyakran keresnek meg hogy nem e adnek interjut a temaval kapcsolatban de, sajnos amikor ezt a titkot kiszivarogtattam masok is felfigyeltek ram, akinek az a celja hogy likvidaljanak nehogy meg tobb katonai titkot szivarogtassak ki.
2015. febr. 8. 20:04
 12/25 Ozmium42 ***** válasza:

Szérumok, emberkísérletek, tökéletes ember... áh meg van!

https://www.youtube.com/watch?v=kiu7EmJvHhY

2015. febr. 8. 20:10
 13/25 A kérdező kommentje:
Orulok hogy vicces kedvedben vagy. Na ime nehacs erdekeseg figyel. A kozponti Hirszerkezto ugynokseg vagy is C.I.A. 1947-ben Seymur Hersh a New York Times ujsag iro vezetojenek ez nyiltakozta a C.I.A. vezetoje Jonn O Brennan hogy: ,, A C.I.A. resztvesz emberikiserletekben. Amit felugyel a C.I.A az igazgatoja: Roscoe H. Hillenkoltter es az igazgato helyettes is Avrill Haines,,
2015. febr. 8. 20:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát valaminek azért kell lennie ott az 51-es körzetben máskülönben miért őriznék annyira?
2015. febr. 8. 20:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Van is mit orizzenek,sot.. Megdobbento milyen kiserletek folytatnak embereken.
2015. febr. 8. 20:56
 16/25 anonim ***** válasza:

Elvétetted! - ez nem a "Humor" kategória!

"Nekem nem kell bemutatni semmit..amit tudok azt tudom egy internetes blogon amit vezetek pont az embereken valokiserletezes a tema ami, nagy port kavart az emberek tudataban amikor ezt nyilvanossagra hoztam. Azota gyakran keresnek meg hogy nem e adnek interjut a temaval kapcsolatban de, sajnos amikor ezt a titkot kiszivarogtattam masok is felfigyeltek ram, akinek az a celja hogy likvidaljanak nehogy meg tobb katonai titkot szivarogtassak ki." [#11, kérdező]

Tudom, telóról írsz, azért ilyen csapnivaló a helyesírásod...

Linkeld be, kérlek, blogodat!

Nagyon fontos emberke lehetsz, ha likvidálástól kell félned!

Az üldözési mánia betegség - és gyógyítható!

2015. febr. 8. 21:42
 17/25 A kérdező kommentje:
A blogom nem adom ki akarkinek mert fontos hirkozlesi oldal. Jo az eszeveteled igen mobil telefonrol irok. Nem humorizalok aikor ilyet irok ki,csak tudatom hogy,semmi nem az minek latszik.
2015. febr. 8. 21:51
 18/25 anonim ***** válasza:

trollkérdés : "Tovabba azt is el arulta hogy a Mojave sivatagban letrehozott 51-es korzet igazabol emberek kiserletezesevel foglalkozo csoport amit a C.I.A. felugyel."

A CIA nem kísérletezik emberekkel. Bushman pedig az ufók mellett foglalt állást

2015. febr. 8. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Minek nem a humorban irtad ezt a kerdest he? A bologodat nehogy megmutasd valakinek he, soha semmilyen korulmenyek kozt.. Nem szabad!
2015. febr. 9. 08:18
 20/25 anonim ***** válasza:

Kiapadhatatlan humorforrásnak tűnsz. Az "engem likvidálni akarnak, mert túl sokat dolgot szedtem össze a webes konteó blogokból" hülyeségre most nem is reflektálnék. Jót nevettem, de szolgálsz mosolyognivalóval ezen kívül is.

Hogyaszongya:

"1947-ben Seymur Hersh a New York Times ujsag iro vezetojenek ez nyiltakozta a C.I.A. vezetoje Jonn O Brennan hogy"

John O. Brennan 1955-ben született, de 8 évvel korábban már mint CIA vezér nyilatkozott egy újságnak.

Ez akkor a CIA által kontrollált reinkarnációt bizonyítja?

Seymur Hersh a 70-es években dolgozott a New York Timesnak.

"A C.I.A. resztvesz emberikiserletekben. Amit felugyel a C.I.A az igazgatoja: Roscoe H. Hillenkoltter es az igazgato helyettes is Avrill Haines"

Mármint 1947-ben nyilatkozta azt a 2013-től igazgató Brennan preinkarnációja, hogy leendő munkáltató cége emberkísérleteket folytat az 1947-es igazgató tudtával és felügyeletével. És ezt felügyeli (majd 66 év múlva) Avril Haines is, aki csak 2013-tól lesz helyettes.

Vagy...

a közelmúltban nyilatkozta azt Brennan igazgató, hogy a CIA emberkísérleteket végez, amit most is felügyel a CIA 1982 óta halott egykori igazgatója, és közelmúltbeli helyettese.

Ez az emberkísérleteket bizonyítja? Vagyis az 1982-ben elhunyt Hillenkoetter igazgatót feltámasztották, hogy felügyelhesse a kísérleteket aminek ő is alanya?

A tények; annak akit érdekel:

Roscoe Hillenkoetter 1947-50 között volt a CIA igazgatója (1982-ben meghalt)

John O. Brennan a CIA jelenlegi igazgatója

Avril Haines a CIA igazgató helyettese volt 2013-2015 január elejéig

Seymur M. Hersh 1972-79 között volt a The New York Times újságírója, jelenleg a The New Yorkernek dolgozik

2015. febr. 9. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!