Ez elfogadott tenynek szamit?
Szérumok, emberkísérletek, tökéletes ember... áh meg van!
Elvétetted! - ez nem a "Humor" kategória!
"Nekem nem kell bemutatni semmit..amit tudok azt tudom egy internetes blogon amit vezetek pont az embereken valokiserletezes a tema ami, nagy port kavart az emberek tudataban amikor ezt nyilvanossagra hoztam. Azota gyakran keresnek meg hogy nem e adnek interjut a temaval kapcsolatban de, sajnos amikor ezt a titkot kiszivarogtattam masok is felfigyeltek ram, akinek az a celja hogy likvidaljanak nehogy meg tobb katonai titkot szivarogtassak ki." [#11, kérdező]
Tudom, telóról írsz, azért ilyen csapnivaló a helyesírásod...
Linkeld be, kérlek, blogodat!
Nagyon fontos emberke lehetsz, ha likvidálástól kell félned!
Az üldözési mánia betegség - és gyógyítható!
trollkérdés : "Tovabba azt is el arulta hogy a Mojave sivatagban letrehozott 51-es korzet igazabol emberek kiserletezesevel foglalkozo csoport amit a C.I.A. felugyel."
A CIA nem kísérletezik emberekkel. Bushman pedig az ufók mellett foglalt állást
Kiapadhatatlan humorforrásnak tűnsz. Az "engem likvidálni akarnak, mert túl sokat dolgot szedtem össze a webes konteó blogokból" hülyeségre most nem is reflektálnék. Jót nevettem, de szolgálsz mosolyognivalóval ezen kívül is.
Hogyaszongya:
"1947-ben Seymur Hersh a New York Times ujsag iro vezetojenek ez nyiltakozta a C.I.A. vezetoje Jonn O Brennan hogy"
John O. Brennan 1955-ben született, de 8 évvel korábban már mint CIA vezér nyilatkozott egy újságnak.
Ez akkor a CIA által kontrollált reinkarnációt bizonyítja?
Seymur Hersh a 70-es években dolgozott a New York Timesnak.
"A C.I.A. resztvesz emberikiserletekben. Amit felugyel a C.I.A az igazgatoja: Roscoe H. Hillenkoltter es az igazgato helyettes is Avrill Haines"
Mármint 1947-ben nyilatkozta azt a 2013-től igazgató Brennan preinkarnációja, hogy leendő munkáltató cége emberkísérleteket folytat az 1947-es igazgató tudtával és felügyeletével. És ezt felügyeli (majd 66 év múlva) Avril Haines is, aki csak 2013-tól lesz helyettes.
Vagy...
a közelmúltban nyilatkozta azt Brennan igazgató, hogy a CIA emberkísérleteket végez, amit most is felügyel a CIA 1982 óta halott egykori igazgatója, és közelmúltbeli helyettese.
Ez az emberkísérleteket bizonyítja? Vagyis az 1982-ben elhunyt Hillenkoetter igazgatót feltámasztották, hogy felügyelhesse a kísérleteket aminek ő is alanya?
A tények; annak akit érdekel:
Roscoe Hillenkoetter 1947-50 között volt a CIA igazgatója (1982-ben meghalt)
John O. Brennan a CIA jelenlegi igazgatója
Avril Haines a CIA igazgató helyettese volt 2013-2015 január elejéig
Seymur M. Hersh 1972-79 között volt a The New York Times újságírója, jelenleg a The New Yorkernek dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!