Gyerek koromban, iskolába menet láttam egy repülő tárgyat amelyik olyan manővereket hajtott végre, hogy olyat embert tervezte repülő eszköz nem lenne rá képes.
De, hogy mi volt, azt nem tudom.
Sok idióta hülyeségeket írogat be :(
Biztos vagyok benne, hogy láttam egy érdekes jelenséget, nem tudom mi volt, de földi repülő, vagy műhold biztos nem. Katonaságnál voltam őrségben a lőszer raktárnál.
Az ég csillagos tiszta volt. Megjelent az égen egy fényes csillagnak kinéző pont, azt hittem műhold, de megállt, és szétvált 3 fele három fényes pont lett belőle. A fényes pontok eltávolodtak egymástól egy háromszöget alkotva, és egész reggelig ott álltak egy helyben. Azt nem tudom másnap ott voltak-e még, mert nem én mentem őrségbe.Rá 10-15 évre ugyan ezt a jelenséget láttam feleségemmel együtt a kertünk felett. A 3 pont hetekig ott maradt az égen.Egy ausztrál ufó kutató egyik videóján ugyan ezt a jelenséget láttam.100% az úr tele van különböző civilizációkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!