Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményed az Ufómagazinról?

Mi a véleményed az Ufómagazinról?

Figyelt kérdés
Szoktad olvasni?
2014. dec. 16. 06:25
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
27%

Ufo

Ufo

Ufo

2017. júl. 5. 13:46
 22/25 anonim válasza:
16%
Szerencsére még nem mindenki szkeptikus ebben az országban. Az ugyanis minden orvosi lexikon szerint a paranoia, vagyis az üldözési mánia legfőbb tünete. Az Ufómagazin pedig szerintem egyre eredményesebben harcol a szkeptikusok ellen. Sokan nem tudják, hogy a világ minden más országában külön titkosszolgálatok vannak, amelyek a földönkívüliek felderítésével és elfogásával foglalkoznak. Nem is szólva a világegyházaknak külön erre a célra létrehozott szerzetes rendjeiről.
2017. okt. 22. 09:51
 23/25 anonim ***** válasza:
36%
Nekem már nagyon elegem van az Ufómagazin dinokorú és kb. 20 év óta saját röfögéseiket ismételgető libernyákos munkatársainak fingszagú cikkeiből. Ezért csak akkor olvasom el azokat, ha a kiskorú tanítványaim kérdezgetnek róluk. Egyébként szerintem éppen ideje lenne beszüntetni a magazint, mert a munkatársai már csak fingoskodva tudnak kommunikálni. Persze lehet, hogy azt is csak azért, hogy legalább a bűzükre odafigyeljen valaki.
2020. júl. 30. 10:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Még általánosba jártam akkor papírgyűjtésen találtam egyet. Tetszettek benne a képek. Ennyi. :D
2020. aug. 21. 18:25
 25/25 anonim ***** válasza:
14%
korrekt. objektív. független.
2021. aug. 3. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!