Mi a véleményed az Ufómagazinról?
Figyelt kérdés
Szoktad olvasni?2014. dec. 16. 06:25
11/25 A kérdező kommentje:
# 10 az biztos, hogy elég sok érdekes cikk van benne
2016. jún. 30. 14:21
12/25 A kérdező kommentje:
Nekem a kedvenc magazinom.
2016. aug. 24. 16:49
13/25 anonim válasza:
Nem èrtem mièrt írtál ki ilyen kèrdèst. Tudod mire számíthatsz, tudod, hogy amit lehoz a mèdia általában kamu, ès mègis olvasod. Mègis netezel, tvzel. Ha valódi tapasztalatokat szeretnèl akkor ne magazinoktól, műsoroktól várjad.
14/25 anonim válasza:
Én az az én adokrá kettő az az kettő csillagot * *
15/25 anonim válasza:
Az UFO magazin csak felszínesen kezeli a témát,ha jobban beleszeretne látni,kevés lesz.Írjon privátot nekem,és küldök egy linket,ahol komolyabban foglalkoznak a témával.
16/25 anonim válasza:
Csak az internetről lekoppintott cikkek és fotók vannak benne. Sajnos még WC papírnak se jó. Akkor meg minek venném meg?
17/25 anonim válasza:
Szellentek az ufókra meg az Ufómagazinra.
18/25 anonim válasza:
Van egy tippem az Ufómagazin számára. Az interneten olvastam, hogy dr. Opál Sándor sok éven át volt a BM-ben az úgynevezett X-aktás ügyek osztályának a vezetője. Erről néhány éve még interjút is adott a TV2 Mokka című műsorában. Miért nem őt kérdezik az ufókról az Ufómagazinban? Miért olyan balfék internetfüggők blabla szövegeit közlik, mint pl. Arany László? Szerintem ha ezt tennék, akkor talán még hihetővé is tennék a magazinjukat.
19/25 anonim válasza:
Szerintem igaza van annak, aki az olyan igazi szakértők cikkeit hiányolja az Ufómagazinból, mind pl. dr. Opál Sándor. Az Aranyi László-félék szerintem is csak lejáratják a magazint. Nála jobban csak Nemere István cikkei ostobábbak. Az ilyenek olvasnak valamit az interneten, aztán blabla cikkeket gyártanak belőle. Ufók és földönkívüliek pedig igenis vannak. Én a saját tapasztalataim alapján állítom ezt. Dr. Opál Sándor pl. részletesen és bizonyíthatóan elmondta nekem, hogy miről ismerhetők fel a külsőleg embernek látszó, valójában csak mesterséges mutációval született és közöttünk élő földönkívüliek. Tehát most már csak egy kérdésem maradt. Miért nem az ilyen tapasztalt szakértőket kérdezi és foglalkoztatja az Ufómagazin szerkesztősége?
20/25 A kérdező kommentje:
Szokod venni? Olvasod? Csak azok írjanak kritikát, ami nem az nem hiteles !
2017. jún. 27. 20:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!