A németeket eltéritették az UFÓk?
Figyelt kérdés
Ezek mintha nem lennének normálisak Ausztriával együtt, és már Finnország is kezdi
Embernek nézik az UFOkat, ezek megbolondultak?
2014. dec. 3. 19:02
1/8 anonim válasza:
nemsokára megidézzük a sátánt és majd lesz olyan vicces a történet
2/8 anonim válasza:
Sohse voltak normálisak; halvérű, hullaszagú, kifakult nácik.
3/8 anonim válasza:
ráadásul azok az ufók, amiknek Pataki a vezérük!
4/8 A kérdező kommentje:
A Sátán sem lesz képes a németeket lenyomni és a világ nagyobbik fele katolikus ha nem tűnne fel
Esélytelen a Sátán támadása
2014. dec. 3. 20:23
5/8 A kérdező kommentje:
2/4 A sátánidézők?
Az biztos minden pénteken összeülnek és hazudoznak önmaguknak és mindnekinek.Egyiket ismerem állandóan részeg és narkózik vagy 20 éve azt se tudják hol van
2014. dec. 3. 20:28
6/8 anonim válasza:
én abban nem lennék olyan biztos kérdező egyszer haverokkal démonokat idéztünk és az egyik démon belepattant a szoba sarkába lévő guminőbe ami aztán az egész falut terrorizálta éjszakánként és a helyi plébános se tudta kiűzni belőle a gonoszt aztán csak francis pápa által megszentelt vízzel tudta elűzni amit a GLS szállított a Vatikánból 2 hétig addig terrorizált minket a démoni guminő most az erdőben él oda ne menjetek oda űzte a plébános úr
7/8 anonim válasza:
azt próbáltuk h a galaxy tableten próbáltuk kapcsolni a pápát mert ide nemtudot jönni skypeon odatartottam a guminőneka tabletet a pápa mondta az áldást meg fröcskölte a szentelt vízzel a webkamerát de aztán viszacsapott a csali mert a démon vajas lekváros kenyérré váltztatta a tabletemet amit egyébként providentre vettem szal nem örültem neki
8/8 A kérdező kommentje:
# 6/7: a németeknek és a katolikus közösségnek sikerülni fog!
2014. dec. 4. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!