Hogy halt ki ez a topic?
Figyelt kérdés
Régen még sok normális kérdés volt sok normális hozzászólással, most meg szinte csak trollkérdések vannak. Van ugyan 1-2 normális, érdekesebb kérdés, de azokra nemigen érkezik válasz.2014. dec. 1. 18:49
11/12 anonim válasza:
"De ehhez a témához egyébként nélkülözhetetlen a kellő nyitottság.
Caution, az indexről miért tiltottak ki?"
Rámtamadtak a szkeptikus törzstagok, mikor látták hogy nem vagyok hülye a témát illetően, én nem ezotériáskodtam, UFO esetekkel foglalkozom, erről kezdett kialakulni egy eszmecsere sok könyvet elolvastam, a többiek is értettek hozzá, értelmeses beszélgetés alakult ki, ez megrémisztette a szkeptikusokat, a moderátor haverjuk, mert az, egy követ fújnak, pedig kitiltott a fórumról. A többieket is, négy másik embert.
12/12 anonim válasza:
A normális kérdezőket és hozzászólókat már elrabolták a reptoid megszállók, mert féltek, hogy felfedik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!