Hogy halt ki ez a topic?
Mert a normális felhasználókat elüldözték a trollok vagy a szkeptikusok. Régen ha fel lett téve egy értelmes kérdés, hiába volt rá 30 válasz, abból 25 trollkodás, vagy ócsárlás volt, hogy ufók nem léteznek, aki szerint mégis, az hülye.
Erre egy idő után rálehet unni és a felhasználó keres másik oldalt, fórumot, ahol értelmesen el lehet vitatkozni vagy el lehet beszélgetni.
Tudod az emberek változnak,a világ fejlődik.
Az ész elszáll a hülyeség megmarad...stb
Nincsenek már értelmes kérdések,ez olyan mint ha te főznél egy üst kását és azt kéne enned egy hónapon keresztül.DE hát már nem megunod az első héten? D:D
Jóformán minden olyan oldalt tönkretettek a trollok ami UFO-kkal foglalkozott, ezt is, egyébként én próbáltam komolyan beszélni itt és máshol is ebben a témában, de sajnos nem lehet, volt olyan (index fórum) ahonnan rövid úton kitiltottak, vannak olyan UFO-s oldalak ahol a tagság szélsőjobboldali ezotériás elmeroggyant, le zsidó kommunistáztak, mert nem hittem el hogy az őseik a szíriusz b csillagról jöttek, és ehhez hasonlók.
Hát van ennek így értelme, most őszintén?
Kérdező, mi az amire kíváncsi vagy ebben a témában? Írj ki kérdéseket, és én hátha tudok rá válaszolni. De ehhez a témához egyébként nélkülözhetetlen a kellő nyitottság.
Caution, az indexről miért tiltottak ki? Én ott nem vagyok fent egyébként, ide szoktam írogatni a legjobb tudásom szerint. Az is eszembe jutott, hogy nem mindegy, hogy kit miért tiltanak ki.
Valóban sok mindent tönkretettek itt azok, akik vagy szórakoznak, vagy pedig minden ilyen dolgot tagadnak, és magukat szkeptikusoknak nevezik. A két csoport között átfedés is van szerintem. Ezek az emberek még nem jutottak el arra a szintre, hogy ezekkel a dolgokkal normálisan foglalkozzanak. De hozzá kell tenni, hogy maga a téma is nehéz, elvont, és az emberek nem tudnak mit kezdeni vele, ha nem mélyednek el benne eléggé. Így vagy nem is hisznek benne, és minden ilyesmit tagadnak, vagy pedig elszórakozzák ezt az egészet. Az ilyen embereknek nem lenne itt a helyük, mégis bejárnak ide.
Viszont mindez fordítva is igaz: ha valaki meg pont azért szid másokat, mert nem hisz bizonyos ufo-s, és ezoterikus elméletekben, akkor az ugyanúgy baj. De ilyen esetekben nem szabad összekeverni az elméletet a benne hívők hozzáállásával, akár igaz az elmélet, akár nem. Ilyen esetekben sajnos ezek a fanatikusok lejáratják ezeket a dolgokat, és ez szintén nagy baj. Nem az ősi hagyományok és ezoterikus elméletek tehetnek arról, hogy a fanatikusok lejáratják ezeket félreértésből, tudatlanságból. Attól még ezek az elméletek igazak lehetnek, csak sajnos éppen a fanatikusok miatt nem veszik komolyan ezeket sokan. Tehát mind a két véglet rossz, káros.
De azért szerintem nem halt ki ez a téma itt ezen az oldalon, csak néha megreked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!