Pataky Attilát, melyik földönkívüli faj rabólgatja el?
Többszőr leközőlte a média, hogy Pataky Attilá földönkívüliek rabólják el folyamatosan már a '80-as évektől napjainkig, igaz besimerve csak kb 15 éve meri, mert fél a szekptikusoktól, nem ok nélkül. A lényeg az, hogy mit tudni, hogy melyik fajjal tartcsa a kapcsolaot ? Kik az ellenségeink ? Kik a barátaink ?
Mennyire mozdította elő Pataky személye az emberiség és az UFÓk kapcsolatának létrejöttét? [link]
Pár hete a tv-ben azt mondta, hogy Miamiban egy kávézó teraszán találkozott valami plejábi (nem tudom pontosan mi az) idegenekkel, és hogy szereti őket, és gondolatban kommunikáltak. A többit már nem hallottam, mert pont takarítottam.
Engem nem zavar, hogy ki mit lát, vagy mond. Joga van hozzá.
Ha megfejtjük, melyik faj lehet, talán tudunk indítani egy üzenetet nekik, hogy *NE* hozzák vissza.
Aztán az is lehet, hogy mindig más faj viszi el, és nem rabolják, csak szerződést ajánlanak neki különféle galaxisok tévéiben, mulatós műsorra. De mindig megcsappan a nézettség, és ezért hozzák vissza, aztán a menedzsere talál neki egy másik bolygót ismét.
Én a reptilián faj egyik közétek (emberek) beépült ügynöke szeretném kijelenteni hogy semmi közünk nem volt, nincs és nem is lesz Pataky Attilával, lévén fajunk a dús hafú humanoidokat részesítik előnyben. Tudniillik azok jobban bírják a rektális szondázást, ami fajunk egyik fétise.
De a mohalinok, vagy esetleg a fandiánok foglalkozhatnak vele, ők kedvelik a kopaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!