Az ufok teknológiája miért jobb, mint az emberiségé?
Ugye sok mindent hallunk a z ufokról! féregjáratokon jönnek ide,e setleg más időből vagy más dimenzióból?
de ők, hogy képesek erre és mi miért nem?
fel nem tudom fogni honnan nekik ez a nagy teknológia!
És Isten miért mindenható? Mert ilyennek találták ki.
A földönkívüliek is azért olyan fejlettek technológiailag, mert ilyennek találták ki őket.
Titi-mata'i-fa'aaro, de az ufokat nem kitaláltuk!
sok ezer éve folyamatosan járnak ide ufok, rengeteg a bizonyíték a jeenlétükre!
az ufo tapasztalók száma több milliüra tehető! az ágen sok furcsaságot műveltek!
Kedves kérdező honnan tudod hogy nem vagy ufó?
Úgy hallottam csak az ufók kérdeznek ilyeneket hírszerzés céljára!
Semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy ide jönnének.
Az UFO ismeretlen tárgyat jelent, de nem azt, hogy földönkívüliek.
dromedarbalu, tudtommal nem vagyok ufo, bár kitudja mi derülhet ki még...
utolsónak üzenem, hogy az ufok az idegen lényt is jelentik az űrhajúval együtt!
hol a bioznyíték hogy ide járogatnak/tak? a piramisok, a sok dél amerikai ókori szuperépítmény, amit képtelenek lettek volna az akkori emberek felépíteni, mivel nem volt emg a teknológia hozzá!
a bizonyíték mindenhol ott van! most már jobban bújkálnak az ufok, de az ókorban az emberekkel találkoztak és teknológiáikkal segítettek az embereken, eért lettek az ufok az égi isteneink! mivel felnéztünk rájuk tudásuk miatt!
most is felnézünk rájuk, hisz most sem értük el az ufok teknológiai fejlettségét, még közel sem játunk ahhoz, amire ők képesek!
-Az ufok teknológiája miért jobb, mint az emberiségé?
Mert beazonosítatlan repülő tárgy?
-Ugye sok mindent hallunk a z ufokról! féregjáratokon
jönnek ide,e setleg más időből vagy más dimenzióból
- Jah, sok mindent hallunk, ami nem igaz.
- de ők, hogy képesek erre és mi miért nem?
Mert egy primitív faj vagyunk, ami a technológiánkat illeti.
-fel nem tudom fogni honnan nekik ez a nagy
teknológia!
Mégis milyen technológiáról beszélsz? A legtöbb ufo-s sztoriról az derül ki, hogy nem igaz, tudod ezek a történetek olyanok akár a Magyar népmesék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!