Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A roswelli ufo videon az ufo...

A roswelli ufo videon az ufo igazi?

Figyelt kérdés
mert mozgott meg minden de nem átverés? [link]
2014. okt. 19. 08:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
..még utána nézek ennek a videonak! Lehet hogy igazi!
2014. nov. 1. 18:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha utána tudnál nézni bárminek, főleg egy ilyen videónak hogy eredeti-e, akkor te nem a gyakorikérdések oldalát használnád, infószerzésre.
2014. nov. 1. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Rég bevallotta a készítője, hogy kamu videó volt...
2014. nov. 7. 14:19
 14/19 A kérdező kommentje:
aha. Jobban örültem volna ha igazi!
2014. nov. 7. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Elég hátborzongató lenne...

Lehetséges, hogy egyedül vagyunk a világban és lehetséges, hogy nem vagyunk egyedül. Mindkét lehetőség hátborzongató... (Van valami ilyen idézet...)

2014. nov. 7. 21:31
 16/19 A kérdező kommentje:
de a készitője hogy csinálta meg?robot volt az ufó?
2014. nov. 8. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy ha ez valamilyen jelmez volt, akkor azt hogy tudták ilyen élethűen megcsinálni? Bár, ha belegondolunk, manapság már a filmekben is elképesztő dolgokat csinálnak. De aki azt állítja, hogy ez nem igazi, az mire alapozza ezt az állítását?
2014. nov. 8. 21:17
 18/19 A kérdező kommentje:
olyat is hallotam mutáns gyerek volt nem ufo! Egyik haverom azt mondta hogy beöltöztek! De nem mert milyen vékony nyaka volt!
2014. nov. 9. 08:05
 19/19 anonim ***** válasza:
A feje meg túl nagy, aránytalanul nagy a testének a többi részéhez képest, és a fejformája sem olyan, mint egy földi embernek.
2014. nov. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!