Szerintetek ha máshol is van intelligens élet az végtelen univerzumban, mennyi az esélye rá hogy hozzánk hasonlóan néznének ki? (Vagyis teljesen emberszerűek, szemszín bőrszín, hajszín, szeplők)
Igazad van, a természeti törvények ugyanazok az Univerzumban.
Vedd figyelembe viszont, hogy ugyanazony törvények igazsága mellett Naprendszerünk bolygói sem egyformák. Éppen az említett törvények miatt!
Igen.
Borzalmasan kicsi. Minél több kritériumot kötünk ki, annál kisebb az esélye.
Szerintem az univerzum nemis olyan végtelen, ahogy azt sokan mondják. Az teljes képtelenség, hogy hasonlítsanak ránk, hacsak nem közös őstől származunk, de ezt is csak az idióták feltételezik.
"Mert ha ugyanabból a "sötét anyagból"
származnak,valamint ugyanaz a hatások érvényesülnek
az élethez,szerintem meglehet a valószínűsége...."
Hát gibsonka neked az agyad helyén is sötétanyag van az emberi evolúció csupán egy mutáció eredménye mindannyian mutánsok vagyunk beleértve magamat is, Én vagyok az X-Men búúú! Vicces voltam? Hát azon bizony csodálkoznék
J.kókler hivatásos poéngyilkos kakaógengszter
Nem is vagyok rosszindulatú, csak nem tudok jót cselekedni gonoszság nélkül. Azt teccik tudni, hogy a rossz is jó, mert rossz nélkül nincs jó? A gonoszság teszi jobbá a világot, a rossz nélkül a jó sem létezne, mert a rossz dolgok ösztönzik az embereket a jóra azokból tanul az ember. Én csak jót akarok cselekedni a gonoszság által =:D
Mielőtt elhamarkodottan döntenél a gondolkozz el a 16-os válaszon, én direkt válaszolok hülyén, hogy ti egyszerű halandó emberek elgondolkodjatok az alapvető és kézenfekvő dolgokon. Látod még így törött karral is hogy osztom az észt, mintha lenne nekem ;) )
J.kókler gonoszság. kutató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!