Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ha máshol is van...

Szerintetek ha máshol is van intelligens élet az végtelen univerzumban, mennyi az esélye rá hogy hozzánk hasonlóan néznének ki? (Vagyis teljesen emberszerűek, szemszín bőrszín, hajszín, szeplők)

Figyelt kérdés
Mert ha ugyanabból a "sötét anyagból" származnak,valamint ugyanaz a hatások érvényesülnek az élethez,szerintem meglehet a valószínűsége....

2014. okt. 16. 18:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De a bolygón uralkodó körülmények ugyanabból az univerzumból erednek,tehát legyen bármilyen fényévnyire tőlünk,akkor az lehet hozzánk hasonló.... :D
2014. okt. 16. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Igazad van, a természeti törvények ugyanazok az Univerzumban.

Vedd figyelembe viszont, hogy ugyanazony törvények igazsága mellett Naprendszerünk bolygói sem egyformák. Éppen az említett törvények miatt!

2014. okt. 16. 21:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Igen.

Borzalmasan kicsi. Minél több kritériumot kötünk ki, annál kisebb az esélye.

2014. okt. 16. 21:45
 14/20 TallandThin Boy válasza:
#11 Nem is írtam, hogy nem lehetnek hasonlók.
2014. okt. 16. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
szerintem 21,443928372% esélye van annak, hogy hozzánk hasonlóan nézzenek ki a számításaimat figyelembe véve
2014. okt. 16. 23:13
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem az univerzum nemis olyan végtelen, ahogy azt sokan mondják. Az teljes képtelenség, hogy hasonlítsanak ránk, hacsak nem közös őstől származunk, de ezt is csak az idióták feltételezik.

"Mert ha ugyanabból a "sötét anyagból"

származnak,valamint ugyanaz a hatások érvényesülnek

az élethez,szerintem meglehet a valószínűsége...."

Hát gibsonka neked az agyad helyén is sötétanyag van az emberi evolúció csupán egy mutáció eredménye mindannyian mutánsok vagyunk beleértve magamat is, Én vagyok az X-Men búúú! Vicces voltam? Hát azon bizony csodálkoznék

J.kókler hivatásos poéngyilkos kakaógengszter

2014. okt. 17. 19:19
 17/20 A kérdező kommentje:
Kókler maga olyan gonosz,személy.......
2014. okt. 17. 20:24
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

Nem is vagyok rosszindulatú, csak nem tudok jót cselekedni gonoszság nélkül. Azt teccik tudni, hogy a rossz is jó, mert rossz nélkül nincs jó? A gonoszság teszi jobbá a világot, a rossz nélkül a jó sem létezne, mert a rossz dolgok ösztönzik az embereket a jóra azokból tanul az ember. Én csak jót akarok cselekedni a gonoszság által =:D

Mielőtt elhamarkodottan döntenél a gondolkozz el a 16-os válaszon, én direkt válaszolok hülyén, hogy ti egyszerű halandó emberek elgondolkodjatok az alapvető és kézenfekvő dolgokon. Látod még így törött karral is hogy osztom az észt, mintha lenne nekem ;) )

J.kókler gonoszság. kutató

2014. okt. 18. 00:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy meglehet a valószínűsége. Mindaddig, amíg az ellenkezője nem bizonyosodik be, a valószínűsége nem 0. De pontos számot senki sem tud még becsülni sem. Ugye azt tudjuk, hogy teljesen véletlenül, az evolúciónak engedelmeskedve váltunk intelligens lényekké, ez a tény a valószínűséget igencsak csökkenti, hiszen bármelyik más fajból is kialakulhatott volna egy intelligens faj, pl. a kengurukból, akik egyáltalán nem hasonlítanak ránk.
2014. okt. 22. 20:29
 20/20 anonim válasza:
mi azert nezunk ki igy ahogy mert a grafitacio ezt engedi meg ! ha kevesebb vagy tobb lenne teljesen mashogy neznenk ki ! millio szazalek hogy van idegen eletforma hisz hatalmas a vilag ur de nem gondolom hogy hasinlitananak rank hisz sok ossze tevoje van hogy nalunk ien gravitacio van amien es ez eggyik bolygon se ugyan olyan minden bolygon mas a gravitacio:)
2015. jan. 27. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!