Az Univerzum vegtelen?
igen, szerintem is nehezen fogható fel emberi ésszel, de szerintem létezik olyan ember a földön aki tudja, érti, mi ez az egész, belelát. Az én elképzelésem, hogy hatalmas, és végtelen, akár úgy, hogy ha elérsz egy pontra, "elölről" kezdődik az egész, szerintem sincs fal meg ilyesmi. Mert akkor mi lenne a fal mögött? :)
De abba is belegondoltam már, mi van ha az Univerzum csak egy kísérlet, tegyük fel egy kis gömb, amit mondjuk szintén emberek terveztek, és vizsgálnak, de körülöttük is van egy ugyanilyen Tér, amit nem ismernek csak találgatnak.
Lehet ha megtudnánk MINDENT, olyan nagy lenne az információ, hogy szétrobbanna a szánalmas agyunk.
Nem végtelen.
Ahová még nem ért el egyetlen csillag, egyetlen galaxis fénye sem, ott nincs SEMMI, azt már nem hívjuk univerzumnak.Az univerzum addig tart, ameddig elér a benne található testek fénye..így mindig növekszik, nem végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!