Az Univerzum vegtelen?
Nah akkor az én verzióm:
A legnagyobb baj az ebben a kérdésben hogy, a tudósok is hasonló eszmefuttatásokat publikálnak neves újságokban mint ti. :D:D.. Szóval egyenlőre csak filozofikus kérdés mit tudományos :D..
De fal az nincs, mint amikor körberepülöd a földet, akkor sem veszed észre hogy körbe jársz, csak azt hogy nini, megint ugyan ott vagyok, mint ahogy Magellán is körbehajózta a földet. Szóval tudományosabb nevén lokális rendszerben vagy. Ahol van idő, fény és tér... Ha valaki meg szeretné nézni mi van az univerzum határán, el is kell jutni oda valahogyan, pl Magellán is tudta hogy körbehajózta földet, de megint 1 kérdés merülhetett fel benne, hol van, miben van a föld? most már tudjuk a világűrben, de erre nem tudott rájönni.. mivel nem volt rakétája, nem úgy mint gagarinnak :D... Szóval első kérdés.. mivel és hogyan juthatunk ki a lokális rendszerből? és ha ki is jutunk nem halunk meg? mert ott nincs idő, sem tér.. de az én elképzelésem szerint ha kijutsz akkor saját magadnak adsz értelmet... szóval ott az óra a kezeden ketyeg tovább, lesz tér mert ott vagy... és sorolhatnám. Azonban nagy kérdés? hogy viszonyul mondjuk a földi tér, idő a világűrön kívüli térhez, időhöz.. gyorsabb? lassabb? vagy megáll? vagy csak a földről figyelők az veszik észre nem vagyok többé? majd megint a semmiből előbukkanok?.... szóval lehet találgatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!