Próbált már meg valaki önszántából kapcsolatba lépni űrlényekkel?
Sikerült?
Egyébként nem értem, ha én valahol egy nagy fénylő gömböt látnék, nekem az lenne az első dolgom, hogy legalább a telefonom gyorsulás-mérőjével megpróbálok elektromágneses jeleket mérni (Mert igen, azt is lehet), hogy lássam, nem hallucinálok-e. De ha csak úgy random eljönnének hozzám este, akkor is megpróbálnék felé nyúlni, az előbb említett okok miatt( Még akkor is megpróbálnám minden erőmmel, ha nem tudnék mozogni[alvás paralízis...])
A kérdés azt feltételezi hogy van mód kapcsolatba lépni velük, de én ilyenről nem tudok. Az biztos hogy ha ufót látnék, akkor megközelíteném hátha szóba állnak velem, nem futnék el. Ha bántani akarnának, úgy se tudnám megakadályozni, aki egy másik bolygóról el tud ide jönni az ellen a futás nem véd meg. :)
Alvásparalízis nem értem hogy jön ide.
Ha engem meglátogatnának (de miért tennék?) akkor biztos nem kapkodnék feléjük, én se örülnék neki ha hadonászna felém az akit meglátogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!