Próbált már meg valaki önszántából kapcsolatba lépni űrlényekkel?
Sikerült?
Egyébként nem értem, ha én valahol egy nagy fénylő gömböt látnék, nekem az lenne az első dolgom, hogy legalább a telefonom gyorsulás-mérőjével megpróbálok elektromágneses jeleket mérni (Mert igen, azt is lehet), hogy lássam, nem hallucinálok-e. De ha csak úgy random eljönnének hozzám este, akkor is megpróbálnék felé nyúlni, az előbb említett okok miatt( Még akkor is megpróbálnám minden erőmmel, ha nem tudnék mozogni[alvás paralízis...])
Én eddig még csak ön szántamon kívül akartam kapcsolatba lépni velük :D
Még ilyen ritka hülye megfogalmazást bakker :D
Igen. Nézz utána a SETI-nek. Tudtommal még nem sikerült nekik.
(Amúgy meg a telefonod gyorsulásmérőjével nem fogsz elektromágneses sugárzást mérni. Kicsit keress rá ezekre!)
Nekem igen!A krixkraxiak elvittek a bolygójukra,láttam már reptoidot testközelből, kaptam már villogó követ is.
-404
"Még akkor is megpróbálnám minden erőmmel, ha nem tudnék mozogni..."
Vigyázz, a nagy erölködés nehogy tested salakanyagának nem megfelelő időben és helyen távozását okozza!
Én igen, de mindig azt válaszolták, hogy nem érnek rá, mert
1. A Pataky Attilát fuvarozzák állandóan,
2. Az emberek agyát sugarazzák folyamatosan, hogy minél nagyobb hülyeségeket kérdezzenek a Gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!