Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Próbált már meg valaki önszánt...

Próbált már meg valaki önszántából kapcsolatba lépni űrlényekkel?

Figyelt kérdés

Sikerült?

Egyébként nem értem, ha én valahol egy nagy fénylő gömböt látnék, nekem az lenne az első dolgom, hogy legalább a telefonom gyorsulás-mérőjével megpróbálok elektromágneses jeleket mérni (Mert igen, azt is lehet), hogy lássam, nem hallucinálok-e. De ha csak úgy random eljönnének hozzám este, akkor is megpróbálnék felé nyúlni, az előbb említett okok miatt( Még akkor is megpróbálnám minden erőmmel, ha nem tudnék mozogni[alvás paralízis...])

2014. okt. 5. 14:58
1 2
 1/12 Ozmium42 ***** válasza:
85%
Számos komoly, tudományos erőfeszítés született abból a célból, hogy Földön kívüli életformát találjanak, és ha értelmes, még kapcsolatba is lépjünk velük. Rádióhullámokat közvetítettek a világűrbe. Eddig nincs válasz.
2014. okt. 5. 15:03
 2/12 anonim ***** válasza:
55%

Én eddig még csak ön szántamon kívül akartam kapcsolatba lépni velük :D

Még ilyen ritka hülye megfogalmazást bakker :D

2014. okt. 5. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Igen. Nézz utána a SETI-nek. Tudtommal még nem sikerült nekik.

(Amúgy meg a telefonod gyorsulásmérőjével nem fogsz elektromágneses sugárzást mérni. Kicsit keress rá ezekre!)

2014. okt. 5. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
5%

Nekem igen!A krixkraxiak elvittek a bolygójukra,láttam már reptoidot testközelből, kaptam már villogó követ is.

-404

2014. okt. 5. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

"Még akkor is megpróbálnám minden erőmmel, ha nem tudnék mozogni..."

Vigyázz, a nagy erölködés nehogy tested salakanyagának nem megfelelő időben és helyen távozását okozza!

2014. okt. 5. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem az a hobbim, hogy ufók után kutatók, s parajelenségek után a legtöbben leblokkolnak egy ufó észlelés közben most persze mondod a maradét, de egy valós szituáció közepette azt sem tudnád, hogy hova kapkodjál nagyon nagyon ritka az olyan jelenség, amikor az ember felvételt tud csinálni, és honnan veszed, hogy elektromágneses jeleket hagynak maguk után úgy tudom, hogy egy rádió is elektromágneses hullámokat továbbít így azzal semmire se mész.
2014. okt. 5. 16:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Magadét akartam írni no mindegy.
2014. okt. 5. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért világítana?
2014. okt. 5. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
10%

Én igen, de mindig azt válaszolták, hogy nem érnek rá, mert

1. A Pataky Attilát fuvarozzák állandóan,

2. Az emberek agyát sugarazzák folyamatosan, hogy minél nagyobb hülyeségeket kérdezzenek a Gyakorin.

2014. okt. 5. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám, de az ilyen szigorúan titkos katonai eszközök mint az UFO-k is lehetnek... Az elhallgattatásomért bármire képesek lehetnek az ilyen titkos társaságok. Jobbik esetben papíron bolondnak nyilvánítanának hogy a látottakat senki ne higgye el nekem.
2014. okt. 5. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!