Szerintetek a földönkívüliek butára vesznek minket vagy ekkora a tudásbeli szakadék?
Egy dokumentunok alapján készített film (az idegen illusztráció) de amit mondott az nem
A tudósok kiesési aránya magas volt a programban, mert a válaszokat fel sem fogták ! Hihetetlen : nemcsak azt látták milyen keveset tudnak, hanem, hogy milyen sokat nem is képesek felfogni. Ez megalázottsággal tőltötte le a tudósokat, ahelyett hogy felvillanyozná őket.
Az idegen jobban szerette azokat a tudományos dolgokat, amelyeket még mi spirituálisnak nevezünk, mivel nem értjük a lényegét. https://www.youtube.com/watch?v=0aEMT7iSmHc
Mi lehet az igazság?
Ha a test csak edény, az idegenek miért az edényt és miért nem a "belevalót" viszik el?
Mire kellhet nekik az üres edény, ami helyett másolatot hoznak vissza, de meghagyják eredeti tartalmát?
.
Nem butára, hanem hülyére vesznek!
Nem akarják felfedni magukat, de "jövetelük", "ittlétük" látványos.
Ha jól olvasom, itt a vita a reinkarnáció folyamata és az eltérítésekkel kapcsolatban kezd kibontakozni.
Ahogyan írtam, én továbbra is afelé hajlok, hogy ebben a videóban a reinkarnációt próbálja elmagyarázni ez a lény, de nem vagyok erről 100%-ig meggyőződve én sem. Ha ez tényleg így van, tehát helyes a megérzésem, akkor ennek véleményem szerint semmi köze nincsen az eltérítésekhez, más szóval rablásokhoz. A kettőt külön kell választani.
Az eltérítéseknél sok esetben megfigyelhető időkiesést valahogyan elő tudják idézni ki tudja, hogy milyen módon, de véleményem szerint a fizikai test az eset után is ugyanaz marad. Genetikai mintákat vesznek, ezekkel kísérleteznek, és lehet, hogy klónoznak is, tehát ilyen esetben létrejöhet egy ugyanolyan kinézetű lény. De ehhez már lélek is kellene, legalábbis, ha a reinkarnáció valóságából indulunk ki. Ellenkező esetben valamiféle biorobotszerű lényeket állítanak elő az emberekből vett genetikai minták felhasználásával, vagy valamiféle hibrideket, amelyek ki tudja, hogy érző, lelki lények-e, vagy nem.
Viszont szerintem a lélek felett nincsen hatalmuk még nekik sem, akármennyire is manipulálják a fizikai testeket. A reinkarnáció egy olyan folyamat, amelyhez nem kellenek idegen lények, ilyenkor a fizikai test megszűnik, meghal, később pedig egy új test épül fel a lélek által. De ez már köztudott dolog bizonyos vallásokból, még azoknak is, akik nem foglalkoznak vele, illetve nem hisznek benne.
A video egy illusztráció. Amit viszont mondott a földönkívüli az egy jegyzőkönyvből van. A reinkarnációban a technológia és a természetes folyamat nem különbözik nagyone gymástól. Vajo miért?
Ez arra utal, hogy egy illúzió a világ, hiszen akkor a technológiai folyamat nem valóóságos gépi világot jelent, hanem az illúzió része, ugyanaz mint amit mi természetesnek gondolunk. Újabb utalás arra, hogy az anyagi világ illúzió, lényegében minde egyek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!