Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Éjszaka itt voltak?

Éjszaka itt voltak?

Figyelt kérdés
Légyszi ne röhögjetek ki. Nem mertem elmondani senkinek, a szüleimnek sem. 17 éves vagyok. Ma éjszaka esett az eső, így ahogy verte az ablakot felkeltem rá, és a szokásos utcai lámpa fénynél nagyobb fény szűrődött be az ablakon, először azt hittem egy autó fordul meg előttünk éjszaka. Nem tudom mennyi lehetett az idő, éjfél fele feküdt le az egész család. De amikor elfordultam a másik oldalamra, hogy ne zavarjon a fény, akkor láttam, hogy a sötétben egy alacsony vékony kis valami áll az ágyam mellett, nem valami szobában levő tárgy volt, mert nagyon kicsit dülöngélt, abban a pillanatban "magamhoz tértem", úgy megijedtem, hogy le sem tudom írni, majdnem bepisiltem. Aztán az az árnyék közelebb jött és abban a pillanatban nem bírtam megmozdulni, csak kapkodtam a levegőt, olyan sötét volt hogy nem láttam mi volt az pontosan, csak azt tudom hogy nagyon féltem, kiabálni nem tudtam, mozdulni sem, olyan félelmetes volt mint még soha semmi az életemben. Csak annyit láttam, mintha egy alacsony afrikai gyerek testalkatú lény állt volna ott, olyan félelmetesen nagy feje és szemei voltak, hogy nagyon ijesztő volt, de ezután arra emlékszem csak, hogy megnyugodtam és elaludtam. Ez a legdurvább az egészben, hogy ezután visszaaludtam??? Nagyon félelmetes. Másnap mikor felkeltem tiszta víz volt az ágy, még mikor beteg vagyok sem izzadok ennyit. A kezemen meg a lábam fájtak és piros véres pontokat találtam. Ez most mi??? Mióta felkeltem, semmi másra nem gondoltam, enni sem ettem, semmi, csak ez jár a fejemben, az interneten kerestem erre rá, azt találtam eddig hogy ezek ufók, de most ez tényleg igaz, ufók voltak a szobámban??? és mik ezek a véres piros pontok, mintha szúrások lennének? és miért nem emlékszem semmire? sosem iszom alkoholt, nem eszek egészségtelenül, és tudom, hogy nem álmodtam. ilyenkor mit lehet csinálni?
2014. szept. 13. 17:50
1 2
 1/16 anonim válasza:
48%
Nem kellet volna ennyit fáradnod a kérdés kiírásával, egyből leszűri mnidenki hogy kamu. De hogy ne offoljak: Álmodás közben behugyoztál.
2014. szept. 13. 17:53
 2/16 Pendulum92 ***** válasza:

Hát, vagy álmodtad, csak rosszul emlékszel, vagy tényleg volt valami.

Le tudnád fotózni a foltokat?

2014. szept. 13. 17:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ma este úgyis visszajönnek, majd megkérdezed tőlük, hogy kicsodák.
2014. szept. 13. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Most nem tudom megmondani, mi a neve, de valami éber álom, vagy mi. Ezt az bizonyítja, hogy nem tudtál megmozdulni, és ez tipikusan az. A véres piros pontokat meg hiszem, ha látom...
2014. szept. 13. 18:24
 5/16 anonim ***** válasza:

Első és harmadik válasz nagy xD

Lehetséges hogy álmodban behugyoztál, meg éber álom...

Fotózd le a foltokat a kezeden...

De otthon se vette észre senki a foltokat meg hogy "vizes" az ágyad?

2014. szept. 13. 18:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez ha nem kamu akkor tufi volt (ufohoz hasonló) állítólag elhunyt kisfiúk ettől a hideg is kiráz.Tufiről neten nem sokat találsz max ha nagyon böngészel.
2014. szept. 13. 19:14
 7/16 anonim ***** válasza:
A szkeptikusok úgyis azt mondják, hogy alvási paralízis, míg mások, hogy meglátogattak az idegenek. Minden esetre tény, hogy paralízis közben nem szedsz össze piros foltokat, már ha igaz a történet.
2014. szept. 13. 19:26
 8/16 500 ufókutató ***** válasza:
Igen, lehet, hogy földönkívüliek voltak, a Lant csillagképbeliekre jellemző ez a fajta rejtőzködés. Én a helyedben megnézném, hogy a véres sebek (piros pontok) holnapra elfeketedne/elkékülnek-e. Ha igen, szinte biztos, hogy a Lantbeliek jártak nálad és el is vittek, majd visszahoztak, de kitörölték a memóriádat, azért nem emlékszel semmire.
2014. szept. 13. 23:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ágyi poloska van a szobádban és túl sokat iszol :D
2014. szept. 14. 00:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az etióp esélyegyenlőségi ombudsman volt az.
2014. szept. 14. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!