Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek miért megy ennyi...

Szerintetek miért megy ennyi sz*rság mostanába a TVbe?

Figyelt kérdés
Úgyértem azt nyomassák az emberekbe h. ősi földönkívüli meg ilyenek.Nemtudom meg mondani melik csatornán megy a műsor mert nemnézek Tvt de szüleim nézik és néha meglátom/hallom hogy ez ősi idegen meg az ősi idegenek meg hogy ilyen olyan tehcnikát adtak át.Ez régebben mondjuk 10 évvel ezelőtt nemvolt a tvbe.Szerintetek mostanság miért akarják elhitetni az emberekkel hogy az ufok adtak át minden tudást megy ilyenek.Nekem úgytünik hogy könnyeb elhitetni azt hogy mások adtak át ilyen olyan tudást és az ember sosha nemvolt képes gondolkozni.
2014. szept. 4. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A valóságshow-knál nem rosszabb.
2014. szept. 4. 23:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne bánkódj ezen, hiszen te úgyis nyelvészprofesszor leszel, nem ufókutató.
2014. szept. 5. 15:15
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Hát te nagyon elfogultan írtál és még csak megsem nézted az említett sorozatot, csak hallottál róla.

Én szerintem vannak benne igazságok, de vannak belemagyarázások is dögivel.

Am mi az hogy ezt nyomassák az emberekbe? Ez csak egy műsor a több ezer közül. Ha non-stop ez menne az összes csatornán, akkor akarnák nagyon nyomatni a fejekbe. De ezt vagy meg nézi valaki vagy nem. Ilyen alapon kiválaszthattad volna Bear Grylls műsorait is, hogy azt nyomassák az emberek fejébe, hogy Dzsungel George legyél -.- Vagy az Éjjel-Nappal butapestet, mert a TV-ben is, a rádióban és a sajtóban is ez megy, és szerintem ők nagyon kártevői a mindennapoknak a sok bunkó emberrel.

És valószínűleg max. 9 éves lehetsz, mert már 10 éve is voltak ilyen műsorok, Daniken filmjét a moziban is adták, a magyar tv-ben pedig a rendszerváltás után nagy sikernek örvendett a Nulladik Típusú Találkozások TV sorozat.

2014. szept. 5. 16:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Amikor én általános és középiskolás voltam, akkor nagyon felkapott volt ez a földönkívüli téma. X-Akták (jó későn adták persze, és nem is nézhettük, mert korhatáros, azért néha sikerült elcsípni mégis - most megint felkapta az egyik csatorna), egy nagy sci-fi hullám volt akkoriban, Star Trek, Babylon 5, Csillagkapu (előbb a nagyfilm, később a sorozat).

Kérdező, nézz bele és úgy mondj véleményt. Persze, vannak benne nagy elrugaszkodások, de van sok érdekesség is.

2014. szept. 5. 21:35
 15/19 hunpeter ***** válasza:

Én midig érdekesnek találom az ilyen műsorokat, de a 99%-uk baromság. Még szerencse, hogy nincs TV-m...

Amúgy a Csillagkapu meg király.

2014. szept. 5. 22:44
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

Nem a műsorral, műsorokkal van baj, hanem azzal, nem tanulnak meg sokan gondolkodni, szelektálni. Az ősi idegeneket én szoktam nézni. Van néha elég érdekes eszmefuttatás is. Persze ha utánanézel, kiderül hibás alapokon nyugszik. Tudósok gyakorlatilag nem szerepelnek benne, s ha rákeresel a megnevezett intézményekre, többségük nem is létezik.

Kb. annyit ér a kutatóbázisokra való hivatkozás, mint fogpasztareklámban a svájci fogorvosokra való hivatkozás. Azaz semmit.

Én azzal az odaadásdal nézem, mint a Derrickhet, vagy a Hamupipőkét. Mese. Annak, aki nem csak kettes osztályzatokkal járta végig a nyolc általánost, annak ez nem is lehet kérdés.

2014. szept. 5. 23:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Inkább ez, mint a celebek nyílt magánélete... :-)
2014. szept. 6. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Remekül illusztrálja az emberek sötétségét a válaszom lepontozása. Tényen nem változtat. A kérdező által kifogásolt műsorokat egy percig sem kell komolyan venni, mert egyszerűen nevetséges, iszonyú sok hülyeséget hordanak össze.

Én nem voltam rest, több olyan intézményt is górcső alá vontam, amelyekre hivatkoznak a megszólalók. Tízből kilenc nem is létezik, a maradék egy pedig nem foglalkozik a megjelölt dologgal.

2014. szept. 6. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
18.) Mégiscsak van értelme ezeknek a műsoroknak, hiszen ha ezeknek utánajársz, kíváncsiságból, megtudhatsz valami érdekeset, ami értékes is. Ha viszont a bulvárcelebek magánéletét kutatgatod ugyanilyen kíváncsiságból, hiszen azt is az orrunk elé tolják, azzal nem jutsz ugyanilyen tudáshoz...
2014. szept. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!