Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek miért megy ennyi...

Szerintetek miért megy ennyi sz*rság mostanába a TVbe?

Figyelt kérdés
Úgyértem azt nyomassák az emberekbe h. ősi földönkívüli meg ilyenek.Nemtudom meg mondani melik csatornán megy a műsor mert nemnézek Tvt de szüleim nézik és néha meglátom/hallom hogy ez ősi idegen meg az ősi idegenek meg hogy ilyen olyan tehcnikát adtak át.Ez régebben mondjuk 10 évvel ezelőtt nemvolt a tvbe.Szerintetek mostanság miért akarják elhitetni az emberekkel hogy az ufok adtak át minden tudást megy ilyenek.Nekem úgytünik hogy könnyeb elhitetni azt hogy mások adtak át ilyen olyan tudást és az ember sosha nemvolt képes gondolkozni.
2014. szept. 4. 21:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
azé hogy tanuljál, és a ne a a tv-t nézd, meg ne ide irogassál, mikor tanulóidőben vagy.
2014. szept. 4. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
2%

"Ez régebben mondjuk 10 évvel ezelőtt nemvolt a tvbe."

Fejlődnek az ismereteink.

2014. szept. 4. 21:31
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Én megnéztem a sorozatot, igen jó érvek is vannak benne meg oltári baromságok. Szerintem simán van pár dolognak alapja ami a sorozatban van.
2014. szept. 4. 21:54
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Az Ősi idegenek pont nem egy sz*r műsor. Szerintem. A brazil sorozatok (vagy nem tudom mik mennek manapság) rosszabbak.
2014. szept. 4. 22:11
 5/19 anonim ***** válasza:
86%

"Nekem úgytünik hogy könnyeb elhitetni azt hogy mások adtak át ilyen olyan tudást és az ember sosha nemvolt képes gondolkozni."

Sajnos a helyesírásod és fogalmazási képességeid ezt igazolják.

2014. szept. 4. 22:21
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem probléma. Mert a 20 IQ alattiaknak is kell valami .
2014. szept. 4. 22:41
 7/19 anonim ***** válasza:
Youtube-on is vannak fent részek, ha érdekel egyébként, hogy mik vannak benne, és nem csak másodkézből szeretnél ítélkezni, mint ahogy most teszed. Vannak azért benne érdekes dolgok, akkor is, ha nem tuti.
2014. szept. 4. 23:06
 8/19 Spilerke ***** válasza:
43%
A tévében egész nap a telenóvellák mennek a hírekben, pedig csak az Orbán Viktorról beszélnek, meg arról, hogy kinek milyen balesete volt ufókról szó sincs. Én inkább nézném azt, amiről te beszélsz, mint a szenny műsorokat, mert azokon tán még jót is lehet nevetni. :DD
2014. szept. 4. 23:22
 9/19 anonim ***** válasza:
2014. szept. 4. 23:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Az ősi idegenek című műsor egy szenzációhajhász sze*ny, őrültek vezetik és őrülteknek szól, akik elhiszik, azok simán megveszik az ufós újságokat is és bekajálják azokat is, mint ahogy a többi misztikumot, legyen az szinte bármi. De hát elég megnézni, hogy a világot nagyrészt vallási fanatisták, ezoterikusok, meg egyéb őrültek alkotják. Valahol jócskán 0.1 % alatt lehet azok száma, akik valós természettudományokkal foglalkoznak inkább és azokat tanulják (fizika, csillagászat, biológia, kémia, matematika, földrajz) mint ezeket az őrülteknek való bulvármédia termékeket. De hát a Föld népességének nagy része mindig is iszonyat ost*ba volt, nekik készültek ezek a ufós műsorok. A kedvenc részem egyébként az volt, amikor a műsorvezetők szerint a jeti és az ufók keveredéséből jött létre az ember, na az nem volt semmi, azóta ritkán dugom be a televízióm tápkábelét.
2014. szept. 4. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!