Hol található a lektöbb ufo?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 22:41
22/26 anonim válasza:
Nah jól van! Ne szidjátok szerencsétlen kérdezőt, mert elírta. Nem tudom, hogy földönkívüli jelenlétre vagy azonosítatlan repülő objektumra gondoltál. A lényeg az amit korábban is írtam. A legtöbb ufo(akármelyikre gondoltál) a földön kívül az űrben található, mert az a legismeretlenebb "terep". Ha a Földön gondolkozol csak, akkor nézz utána a google-ben, hogy hol található. Egyébként szerintem ez egy poénból kiírt kérdés és úgy látom elérte a kérdező a célját, hogy ti elkezdtetek rá válaszolgatni és így ő nem unatkozik.
Üdv.: Az Időtlen
25/26 anonim válasza:
A kertunkben rengetegszer talalkozunk veluk, kormi mar meg is fogott parat es a lábtorlore teszi oket
26/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!