Itt található még a 404 ufológus? Kérdésem az hogy mi égetett a hátamba jelet és miért? Mit akarnak tőlem a földönkívüliek?
1. 404 nem ufológus(ez létező szó egyáltalán?)
2. ha 3 éve történt, akkor miért vártál mostanáig a regisztrációval? kizárt, hogy eddig ne követted volna az írásait, hisz ezt a történetet is ismered
vagyis
F
A
K
E
1. 404 nem ufológus(ez létező szó egyáltalán?)
2. ha 3 éve történt, akkor miért vártál mostanáig a regisztrációval? kizárt, hogy eddig ne követted volna az írásait, hisz ezt a történetet is ismered
vagyis
F
A
K
E
Mi az a FAKE? A filmben amit láttam a youTube-n 404 ufológus volt írva, nem tudom létezik-e de azt írták itt találhatom meg. Én soha nem követtem az írásait mivel nem is ismerem. A filmbe mondta 404 hogy a hátára égetett egy jelet és akkor figyeltem fel rá. Nem értem miért kell ezért engem bántani.
http://www.youtube.com/watch?v=i7X5_43n-Tk
"mit tudsz hitlerről?..."
"mindenki úgy tudja, hogy H kereste a halhatatlaságot...blablabla...már 150 éves..."
:D beszarás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!