Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufok-ban hisztek főleg a...

Ufok-ban hisztek főleg a szürkékben. Ti nem féltek tőle hogy megfigyelnek minket?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%

Mivel tudományosan nem bizonyított a földönkívüliek létezése, így tényleg hit kérdése.

Én semmilyen földönkívüliben nem hiszek. Sem a star trek, sem a bibliai fajtában.

2014. aug. 21. 09:51
 12/15 anonim ***** válasza:
zsungelek rengetegeteiben, óceánok mélységeiben hihetetlen dolgok történnek éj leple alatt hőkibocsájtást gátló többnagynégyzetméteres hálók alatt..
2014. aug. 21. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogy az úgynevezett "tudomány" szerintem miért nem bizonyította be a létezésüket, azt már sokszor leírtam, és emiatt most nem akarom még egyszer leírni. A sci-fi filmek rendezői meg sokszor a valóságból merítik a példát, a vázat, és ezt színezik ki a saját ötleteikkel, fantáziáikkal. Ezt az egész keveréket pedig eladják, tálalják filmként. De a filmipar bizonyos esetekben le is járatja ezt a témát sajnos.
2014. aug. 21. 22:09
 14/15 Spilerke ***** válasza:
Nem hiszek a szürkékbe. De szerintem, aki ezektől tart az inkább paranoiás.
2014. aug. 27. 09:31
 15/15 anonim ***** válasza:
felni nem felek. csak azon gondolkozom, mit csinalnak, amikor latjak, hogy furdok. mert ha tenyleg megfigyelnek, akkor mindig mindent latnak... szerintem rarantanak. es pizzat esznek meg sort isznak kozben :( es nekem nem adnak. :'(
2015. jan. 16. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!