Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufok-ban hisztek főleg a...

Ufok-ban hisztek főleg a szürkékben. Ti nem féltek tőle hogy megfigyelnek minket?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%

A kérdés első fele értelmetlen,a ,második pedig az ezotériába való blődség.

De tartsunk gyereknapot,nem moderálom át (még) a kérdésedet,mert egyszer lehet válaszolni itt is hoaxokra.

Különben mivel csak a kérdés második fele értelmes (a magyar nyelvszabályai szerint) ezért arrra váladszolok :Nem,nem félek ettől.Ugyanis:

-Nem biztos hogy van rajtunk kívül élet

-Nem biztos hogy van rajtunk kívül intelligens élet

-nem biztos hogy van intelligens élet ami tudna rólunk

-Nem biztos hogy van egyáltalán olyan GYAKORLATI lehetőségük hogy ide jöjjenek

Továbbá ha ezek mind lennének isa,akkor is:

-számtalan módon érzékeltük volna őket

-Nem a médiából közismert enyhén röhejes módon lennének itt

Ezentúl még azt is meg kérdezném:Miért félnék?

2014. aug. 20. 16:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Moderáld nyugodtan leszarom,élj vissza avval a csicska hatalmadal amitől istenek hiszed magad, bunkókám.

Én hiszek benne hisz én is az vagyok csak emberi testbe.

Létezünk hidd el csak teszteltünk téged.

2014. aug. 20. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
nem
2014. aug. 20. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Jó,én meg a predator vagyok és épp infra látással a hátad mögött vagyok.Ha kattogó hangot hallasz,és három pici lézerpontot látsz az én vagyok.
2014. aug. 20. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Tőletek emberektől jobban kell félni.
2014. aug. 20. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem félek tőlük, mert nem hiszek bennük. De tegyük fel, hogy léteznek - mégis miből gondolod, hogy a több milliárd emberből pont téged figyelnek?
2014. aug. 20. 18:19
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Én nemhogy félek, de legszívesebben elmennék végleg erről a bolygóról valamelyik jó szándékú idegen fajjal. Azok, akik figyelik az emberiséget, azok egy része barátságos, jó szándékú; nem kell tőlük félni.

A "rosszakkal" nem tudom, hogy mi van, de ha ők is figyelnek minket, akkor az ellen úgysem tudunk mit tenni, akár félünk tőlük, akár nem. Ha pedig a jók megakadályozzák a rosszakat a szándékaik végrehajtásában, akkor meg azért sem kell félnünk. Tehát érdekes, de nekünk, kiszolgáltatott embereknek nincs mitől félnünk szerintem. Ők meg nem hinném, hogy félnének bármitől is, akármilyen szándékúak is legyenek.

2014. aug. 20. 19:08
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Még az előző vagyok. Ahogyan az 5-ös írta, nekünk, embereknek igazából saját magunktól, a saját fajunktól van félnivalónk szerintem is.
2014. aug. 20. 19:09
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

UFO= unidentified flying object. Sokan osszetevesztik, regen en is igy tettem. Pontositok: urlenyek, foldonkivuleik.

-abszolut nem piszkalasbol irtam-

De, en pl tartok ettol, bar en ugy gondolom hogy egyszer igenis megmutatjak magukat. Igyekeztem dokumentalodni roluk, elvileg vannak jol es rosszak. De egyenlore ezt nem lehet bizonyitani, ezert zarkozott ebben a temaban szinte mindenki. Ugye amit nem latsz azt nem hiszed el... Tessek> a levegot sem latod, az oxigent sem, de ettol meg letezik, nem?

Errol ennyit.

Szoval igen, en hiszek a letezesukben, mar keszulodesben van a nap amikor nagy haboru fog kitorni a Foldon a jo es a rossz kozott. A jelenelgi konfliktusok a vilagban csak egy felkeszito dolog. :)

2014. aug. 20. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom kizárni, hogy léteznek a szürkék (szürke idegenek).

Azt sem tudom kizárni, hogy hatással vannak az ember civilizációjára.

2014. aug. 20. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!