Szia!Engem igen nem nagyon emlékszem rá de arra igen hogy kiverték a farkam.És 49% hogy nem a csajom volt.
2014. aug. 16. 09:02
3/13 anonim válasza:
Igen engem sokszor elvittek csak az volt a furcsa, hogy mindig vissza is hoztak lehet nem kellettem nekik, de szerintem nem bennem van a hiba, hanem bennük.
Üdv: j2saw, de nem az a troll, aki hasonlóképpen jigsaw volt, hanem egy teljesen más felhasználó a halott nagyanyám életére esküszöm! ;)
2014. aug. 16. 09:04
4/13 anonim válasza:
Aha, engem elvittek.
És mivel vissza nem hoztak, így nem tom leírni, hogy milyen volt.
2014. aug. 16. 09:07
5/13 anonim válasza:
Hogyne.Épp most hoztak vissza.Most itt kávéznak velem,megbeszéltük hogy karácsonykor is lejönnek ide én meg majd a szilvesztert töltöm náluk.
2014. aug. 16. 09:23
6/13 manó1235 válasza:
nem emlékszem meg amúgy is sötét volt..
2014. aug. 16. 10:01
7/13 anonim válasza:
Nem emlékszem, csak az orvosok vettek ki a csuklómból
valamit. A vizsgálat után kiderült, h egy inger felvevő
apparátus volt! Tehát megjelöltek mint valami delfint!
:>
2014. aug. 16. 13:15
8/13 anonim válasza:
igen engem vittek már el a lumbalábiak, adtak rengeteg űrpáleszt és bebasztunk aztán elmentünk tehenet lopni aztán mgfejtük és visszatettük a mezőre.minden hónapban meglátogatnak van hogy hetente és akkor elmegyünk a sarki kocsmába
2014. aug. 16. 15:48
9/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nekem volt egy ilyen élményem. Szeretném, ha újra elvinnének, de nem tudom, mit kellene tennem.
2014. aug. 16. 18:43
10/13 anonim válasza:
hívd fel a az ufó szakértőknek ők tudnak segíteni ebben biztosan!!!!!(csak nem mindig érnek rá)
Telefonszám: 46/555-666/1181 ha nem veszik fel próbáld meg később mert sokan hívják őket, majd biztos tudnak valamit tanácsolni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!