Biológiailag meg tudna termékenyíteni egy egy idegen egy földi nőt?
Rengeteg olyan beszámoló van hogy az elrabolt alannyal a földönkívüliek közösültek és utána gyerekük is született . Sok esetben ezt a hibridet kormányparancsra szülés után elszakítják az anyukájától . De lehet-e valóságalapja ennek a legendának ?
példaként felhozom a leghíresebb hibridet a "csillaggyermeket" :
A kutatások kimutatták hogy a lény anyja ember volt, de érdekes módon az apját nem tudták meghatározni . Mielőtt azt hinnétek kamu, egy külön tudományos kutatórészleg is foglalkozik a lelettel :
Vajon tényleg lehetséges hogy egy idegen és egy ember románcából születik valami ?
Anna
>példaként felhozom a leghíresebb hibridet a "csillaggyermeket" :
Elolvasod azt, amit linkelsz?
"conclusive evidence that the child was not only human (and male), but both of his parents must have been human as well, for each must have contributed one of the human sex chromosomes."
A Csillaggyermek egy szerencsétlen vízfejű csecsemő volt, aki annyira kurvára ember, amennyire embernek csak lehet lenni.
"A Csillaggyermek egy szerencsétlen vízfejű csecsemő volt, aki annyira kurvára ember, amennyire embernek csak lehet lenni."
Csak hogy erre semmilyen tudományos bizonyíték nincs ! Ez csak feltételezés .
"Miért lenne lehetetlen ? Egy szuperfejlett faj,
aki már a tudományok és a biológia terén
nagyon magas szinten van, miért ne
termékenyíthetne meg egy másik faj ?"
Az szerintem lehetséges, de nagyon sok a megválaszolatlan kérdés van például: Mi lenne ezzel a céljuk? Azt pedig tudnod kell, hogy semmilyen használható hiteles bizonyíték sincs arra, hogy a Földön valaha is jártak idegenek, ha pedig valószinűsítjük ennek lehetőségét azt akárhányszor próbáljuk újra számolni annak a valószínűlege mindig elenyésző marad.
Mindezen kívül az idegeneknek ismernijük kéne az emberi test teljes biológiai felépítését, de még ekkor is kérdéses lenne, hogy egyáltalán megvalósítható lehet ez a dolog vagy sem.
"Csak hogy erre semmilyen tudományos
bizonyíték nincs ! Ez csak feltételezés"
Miért a földönkívüli hibridek létezésére van? A saját csapdádba estél bele Anna.
#15:
>Csak hogy erre semmilyen tudományos bizonyíték nincs ! Ez csak feltételezés .
Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy trollkodsz?
"DNA testing in 1999 at BOLD (Bureau of Legal Dentistry), a forensic DNA lab in Vancouver, British Columbia found standard X and Y chromosomes in two samples taken from the skull"
DNS-tesztet csináltak, nem feltételezgetnek.
"Miért a földönkívüli hibridek létezésére van? "
Igen van, csak az más kérdés te mit fogadsz el bizonyítéknak és mit nem ...
"DNS-tesztet csináltak, nem feltételezgetnek."
Igen ezt én is írtam, és azt is hogy az apját nem sikerült meghatározni .
Mi a francra gondol azzal, hogy "Igen ezt én is írtam, és azt is hogy az apját nem sikerült meghatározni ." ?!?!
Ott van meghatározva az irományban, hogy az apja ember volt! Szerinted mégis mit jelent az amit a 17-es válaszoló írt? Hány éves vagy, hogy ennyire sem ismered a biológiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!