Furcsa alakok a holdon! Szerintetek mik ezek?
Én nem azért járok ide.
Ellenben a válaszolókkal most egyet értek.
Adamski
Én se vagyok troll ebben a kategóriában. Szeretem az ezo rovatot, de azt kell mondanom, hogy sokszor az ilyen kérdések miatt nem lehet komolyan venni a fontosabb kérdéseket se.
Szerinted mennyire hihető a linked? Ugyanolyan lények ugyanúgy állnak, ugyanakkora távolságra, ugyanott stb. Messziről ordít, hogy valami marhaság. Vagy véletlenül, vagy inkább szándékosan. Bár a készítője lehetett volna kicsit kreatívabb is.
Ezek a Moonite nevezetű faj képviselői. Ők a Hold őslakosai és a szontáriak ellenfelei.
Ahogy a videón is látható ezek az idegenek alapesetben messzire elkerülik egymást ezért normális társadalmuk sincs.
Ez valami nagyon hardcore ufó tánccsapat lehet, ahogy elnézem rendesen begyakorolhatták a koreográfiát mert nagyon egyszerre mozognek,szép teljesítmény.
"Trollok egyáltalán mért foglalkoznak ezzel a topiccal ha nem is érdekli őket csak trollkodni járnak ide? szép.."
Én pont ugyanezt akartam kérdezni tőled kedves kérdező..
Rájöttem!
A fotót készítő műhold árnyékát látjuk. 47 képet készített miközben az adott vonalon végighaladt. A halványabb árnyék valószínűleg valami antenna vagy napelem lehet.
George Adamski
'Milyen "földalatti"?'
Hát tudod, a Hold földje alatti!
A földön is van "hold", ismerek olyat, akinek öt hold földje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!