Furcsa alakok a holdon! Szerintetek mik ezek?
Hát ez nagyon különös. Szerintem hajléktalan lények, akik olyan távol álldogálnak egymástól, hogy nem is tudnak a másik létezéséről.
Figyelemre méltó továbbá, hogy ugyanabban a pozícióban mozdulatlanul álldogálnak, valamint az is, hogy az űrszonda megtalálta az összeset, és mindegyiket megközelítette. Persze lehet, hogy a végkifejletről lemaradtam, mert kb a 10. lényecske után feladtam a küzdelmet, melyet az unalommal vívtam kb 2 percig. Óráknak tűnt.
Szerinted mégis mi ez?
Jó eséllyel valamilyen szennyeződés a képérzékelőn.
Mindig a részletesen lefényképezett sáv azonos helyén, egymástól többnyire azonos távolságban találhatók ezek a foltok.
Továbbá, ha a videó készítője vette volna a fáradtságot, akkor a G. Earthben odatesz mellé egy mércét, és rájön, hogy ha a Hold felszínén lenne ez az alakzat, akkor a mérete 250-300 méter. Tényleg csak fél perc lett volna az egész. Sokkal kevesebb, mint amennyi idő alatt ezt a 47 foltot kibogarászta.
"Trollok egyáltalán mért foglalkoznak ezzel a topiccal ha nem is érdekli őket csak trollkodni járnak ide?"
Mutass egy embert, aki nem azért jár ide... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!