Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Más is látott 2014. július...

Más is látott 2014. július 28. -án egy narancssárga fényt az égen este 9-10 óra körül?

Figyelt kérdés
a fény először egy helyben állt, majd olyan volt mintha zuhanna. jóval nagyobb volt, mint egy hullócsillag. nem mondom, hogy UFO volt, mert már így is mindenki hülyének tart minket, akik látták.: D

2014. júl. 31. 12:04
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
nem a napot néztük ;)
2014. aug. 2. 08:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Mi is láttuk a haverokkal. Épp kint ültünk egy mezőn, füvet szívtunk, LSD-zgettünk.. elég félelmetes volt.
2014. aug. 2. 16:33
 23/30 anonim ***** válasza:
Elég sok ilyen jelenséget észlelnek a világon. Nem értem, hogy miért kell ilyen dolgoknál állandóan az LSD meg fű hülyeségekkel jönni, még viccnek sem jó.
2014. aug. 2. 22:17
 24/30 anonim ***** válasza:
Én is láttam ilyesmit mondjuk én tavaly nyáron, 5-6 db narancssárgán izzó háromszög alakú valami egymást mögött haladt egyenletes tempóban,alacsonyan hang nélkül ,de nézd mit találtam,elég érdekes [link]
2014. aug. 3. 03:38
 25/30 A kérdező kommentje:
tök jó, hogy mindenki viccet csinál belőle meg hülyének néz minket. nem mondtam egy szóval sem, hogy UFO volt. kíváncsi vagyok a tudományos magyarázatra... ennyi az egész.
2014. aug. 4. 07:14
 26/30 anonim ***** válasza:
Én éppen az ellen szóltam, hogy ebből viccet csináljanak. A tudomány az ilyen dolgokat elsumákolja, illetve nem veszi komolyan sajnos. Ebben a formában ez a jelenség ufo, mert azonosítatlan. De nem vagyok biztos abban, hogy szilárd tárgyból jön a fény. Ha nem szilárd tárgy, akkor valamilyen intelligens energiagömb lehet talán. Van itt az interneten sok videó erről a jelenségről.
2014. aug. 4. 23:49
 27/30 anonim ***** válasza:
FIGYI ÉN MOST NEM LÁTTAM DE TAVALY ILYENKOR IGEN ILYEN KICCSIKE NARANCSSÁRGA PÖTTY VOLT ÉS EGY IDEIG ÁLT én tavaly ilyenkor láttam és nem hazudok
2014. aug. 5. 20:25
 28/30 eünő válasza:
Én augusztus 4-én éjfél előtt láttam Szentesen egy roppant különleges repülő tárgyat.Pár perc alatt haladt el. Egyre halványabban lehetett látni,utána teljes sötétség.Teljes meggyőződésem,hogy UFO-t láttam.
2014. aug. 6. 16:14
 29/30 anonim válasza:
Mi is láttuk. Épp táborban voltunk. Bács-Kiskun megyében a Duna mellett. De mi olyan 22:30-23 óra körül láttuk..
2014. aug. 7. 14:16
 30/30 anonim válasza:
Mostanában volt valami különleges Hold, legalábbis én úgy hallottam, de lehet, hogy felgyulladt egy bolygó és puff le esett! Úúú...A milyen lenne már? xD
2014. aug. 11. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!