Más is látott 2014. július 28. -án egy narancssárga fényt az égen este 9-10 óra körül?
Figyelt kérdés
a fény először egy helyben állt, majd olyan volt mintha zuhanna. jóval nagyobb volt, mint egy hullócsillag. nem mondom, hogy UFO volt, mert már így is mindenki hülyének tart minket, akik látták.: D2014. júl. 31. 12:04
11/30 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt láttam az is narancssárgás pirosas volt és nagyon úgy nézett ki, mint egy űrhajó..
a szomszédok is látták.
Erről nincs fotód,amit most láttál?
12/30 anonim válasza:
Véletlenül nem a Holdról beszélsz? Én aznap azt láttam arra már nem emlékszem, hogy narancssárga volt-e vagy sem.
13/30 anonim válasza:
Nem ez nem a hold volt az biztos,mert az nem tűnik el 5mp alatt.(a sámlis xD)!
14/30 anonim válasza:
#13 Hát akkor nem tudom én csak a Holdat láttam aznap meg egy-két csillagot, de azok is hullócsilagok voltak meg nem narancssárgák.
15/30 anonim válasza:
Hát az biztos hogy gyorsan eltűnt : )
16/30 anonim válasza:
Akkor az a sanszos hogy az volt UFO nem lehet beazonosítani.Most kicsit parázok ez miatt.De kár hogy nem tudtad lefotózni én is láttam iylet régen korábban írtam.:)
17/30 anonim válasza:
De kár, hogy én sosem látok ilyet! Vannak ilyen különös fénygömbök világszerte is. Ha esetleg valaki le tudott egyet fényképezni, szívesen megnézném én is!
18/30 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar megyében lakom és sajnos nem készült felvétel.
2014. aug. 1. 10:04
19/30 anonim válasza:
Mondjuk 5 ms alatt nehéz lett volna előbányásznod a fényképezőt hacsak nem állandóan azzal szaladgálsz vagy a telóddal lekellett volna kapni..mindegy
:D
20/30 anonim válasza:
9-10 órakor narancssárga gömb értem akkor nagy valószínűséggel a napot néztétek és nem zuhant hanem a mi "lapos" bolygónk fordult meg körülötte de ne nézzétek sokáig nem tesz jót a szemnek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!