Miért akarja minden faj elfoglalni a Földet?
Egyetlen egy hívő sem ír ilyen ostobaságokat hogy van vagy 20 faj, ezek a trollok írásai, akik szórakoznak, hogy "ez melyik faj volt?".
Kérdéstől függetlenül, egy földönkívüli fajnak azért érdekesek lehetnek az itteni élőlények, mert a bolygó csak ez miatt egyedülálló.
Szerintem valami van a Földön,ami őket is nagyon érdekli.
Most ha jobban bele akarunk menni a dologba akkor menj és kérdezd meg Obamat :)
Állítólag pár (1 vagy 2) faj már él a Földünkön is.Vannak a Kicsi szürkék és Magas szőkék.
Persze hogy ebbők mennyi igaz azt sajnos csak nagyon kevesen tudják.
"Sok ásványkincsént, ivóvízkészketünk több százezer évre elegendő már most."
Amit beszerezhetnek több milliárdszor milliárd nem lakott bolygón is.
Amúgy meg azért magyaráznak ide ennyi fajt, hogy fenntartsák az érdeklődését azoknak, akik benne vannak. Mindig ki kell találni valami újat, mert különben nem lehetne miről írni az UFO magazinokban meg UFO oldalakon.
Szerintem pedig szoktak hasonlókat írni és nemcsak itt, hanem más fórumokon és nemcsak trollok engem is érdekelne, hogy tudnak ennyire elhatárolódni a valóságtól?
" Kérdéstől függetlenül, egy földönkívüli fajnak
azért érdekesek lehetnek az itteni élőlények,
mert a bolygó csak ez miatt egyedülálló."
Vagy csak te beszéled be magadnak, hogy a bolygónk egyedülálló semmilyen ismereted sincs arról, hogy milyenek lehetnek más ismeretlen bolygók. Még, ha egyedülálló is lenne ez sárgolyó, akkor sem lenne kulcsfontosságú számukra botorság lenne azt hinned, hogy az emberi faj nagyonbb fontossággal bírnak, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!