Létezik az úgynevezett "MIB jelenség"?
Szerintem létezik.
Nem földönkívüliek persze, hanem ők is emberek.Nyilván valamilyen kormányszervezet titkos csoportja.
Szerintem egyáltalán nem meredek feltételezés, mert ilyen alapon meredek lenne az F.B.I. létezése is.
Nem. A Feketeruhások csak sztorikban, filmekben jelennek meg, nincs róluk fotó, videó, semmi. Tipikus városi legenda, amit azért kapott fel a nép, mert titokzatos és érdekes.
Valahol olvastam egy cikket, ahol leírták, hogy ki volt az a néhány ember, aki az egést MIB-es sztorit kitalálta és elindította. Ha érdekel, megkeresem.
Hát persze!
IQ-juk olyan magas, hogy képesek elvegyülni a nép között.
Legjobb bizonyíték kiváló álcázásukra, hogy most, nyáron, amikor mindenki lenge szines ruhában jár, ők talpig fewketében! Haj, szemüveg, öltöny, zokni, cipő mind-mind fekete, így nem rínak ki a pórnép közül az utcán!
"Létezik az úgynevezett "MIB jelenség"?"
Persze! MIB : Men in black
Magyarul: Férfiak a sötétben. A jelenség minden nap bekövetkezik, amikor lemegy a nap, és az illetők nem kapnak megvilágítást sehonnan. Ilyenkor létrejön a jelenség, miszerint FÉRFIAK A SÖTÉTBEN! Ez az egyik legkülönösebb jelenség, mely ismétlődően, szinte globálisan bekövetkezik, általában egyszerre csak az egyik félgömbön, ilyenkor különös módon elálmosodnak az emberek, és bizony ezidőben tágul ki a legtöbb ánusz is. Ez tény. Hiába is próbálják titkolni, a Man in black jelenség igenis létezik, és hihetetlen dolgok szoktak olyankor történni.
És hogy mitől van? Azt mondják, hogy a Föld magától forog, de valójában hibrid földönkívüli kormányügynökök forgatják pedállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!