Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO jelenség Argentínában az...

UFO jelenség Argentínában az óceán felett, mit szoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Vajon mit sikerült videóra venni a szemtanúknak? Optikai csalódás, vagy valóban egy UFO avagy egy USO-t láthatunk?

2014. febr. 4. 06:48
 1/4 anonim válasza:
49%

Biztos Ufó!! Honnan tudom?

Az ufók első számú és legfontosabb ismérve: Kizárólag VGA kamerával engedik levideózni magukat, jelenleg ismeretlen okból kifolyólag.

2014. febr. 4. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Úgy emlékszem egyszer már feltetted ugyanezt a kérdést abszolúte UFO (Azonosítatlan repülő tárgy). nem tudom pontosan micsoda. De biztosan nem földönkívüli, ha észre veszed a tárgy nem emelkedik felfelé, mintha egy tárgyhoz lenne kötve amúgy két lámpának nézem a videó rossz minőségéből nem tudom megalapítani pontosan, hogy micsoda. amúgy meg ismerős vagy neked. D
2014. febr. 4. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem szeretem a vízfelszín feletti ufókat nekem csak a szárazföldi ufók jönnek be
2014. febr. 4. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Mostani videók mind baromság,azért az 1940-es és 70 évek között sokkal nehezebb volt hamisítani,most meg egy RC helikopterre szerelt biciklikeretet rászerelsz és feldíszítesz karácsonfa izzókkal mindenki azt hiszi UFO,ameddig nem viszed közel a földhöz hanem ilyen 20m a tömeg fölött mindenki UFO-nak hiszi,de érdekes hogy meg ami neten van felvétel mind szar mínüségű kamerával készítik,most komolyan olyan mint ha mindenkinek egy 6 éves Nokiája lenne! Már elnézést de mindenki okostelefonnal jár,azok kicsit jobb képet késztítenek.

De az UFO jelenség még még mindig azonisítatlan repülő tárgy,az űrlények vagy "idegenek" nem UFO-k,

UFO lehet vadászgép de sőt tovább megyek,a légi irányítoknál amelyik gép nem jelentkezik be is UFO nevet kap de nem űrlény irányítja.

2014. febr. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!