Valamit láttak kanadába, vajon UFÓ vagy légköri jelenség? Mit gondolsz?
Nagy sebességgel haladó, azonosítatlan repülő tárgyakról sikerült felvételt készítenie egy férfinek, az éjszakai égbolton Quebec városában, Kelet-Kanadában. A szemtanú 2013 október 24-én vette videóra a jelenséget.
Három fénylő tárgyat láthatunk az égen haladva, viszont a videó elején egy negyediket is megfigyelhetünk rajta. A felvételt 25.-én töltötték fel a videómegosztó oldalra, azóta több mint három ezren látták.
Ahogy máshol is a világon, Kanadában is gyakran észlelnek különös dolgokat az égen. Vajon mivel lehet magyarázni a fehér fénylő gömböket a felvételen, amik nagy sebességgel haladnak? Esetleg valódi UFO jelenséget sikerült lencsevégre kapni?
http://www.youtube.com/watch?v=p9JhHjp0zqc
Az esetet számos ufólógiai netes portáé lüzülte.Én a paranormalon olvastam.
Vajon ezek ufók vagy légköri jelenségek voltak? Melyik faj lehetett az ha ufó volt?
"Szecsői Tibor "
Tisztában vagyok vele, és ez esetben tudom is hogy miért.
A paranormalt olvasni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Mulatságos, de leginkább fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!